Cum își începe ziua Warren Buffett unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii

Cum își începe ziua Warren Buffett unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii

author
1 minute, 0 seconds Read

Warren Buffett, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din lume, a dezvăluit secretul care l-a menținut în formă până la vârsta de 84 de ani.

9514915

“Dacă eu consum 2.700 de calorii pe zi, un sfert din ele reprezintă Coca-Cola”, a declarat mogulul financiar în vârstă de 84 de ani. “În fiecare zi, beau cel puţin cinci doze de 350 ml”.

Buffett, care deţine o avere de 72,8 miliarde dolari, a declarat că bea trei doze în timpul zilei şi noaptea o încheie cu alte două doze de Coca-Cola. Uneori, investitorul preferă băutura obişnuită, iar la ocaziile speciale consumă Coca-Cola cu aromă de cireşe.

Omul de afaceri a adăugat că uneori prima doză o bea la micul dejun când o consumă împreună cu alimente ce s-ar putea regăsi în alimentația unui copil, precum sticksuri cu cartofi sau înghețată.

“Am verificat statisticile şi am văzut că cea mai redusă rată a mortalităţii se înregistrează în rândul copiilor de şase ani. Ca urmare, am decis să mănânc exact ca un copil de şase ani”, a explicat Buffett, referindu-se la dieta sa bogată în zahăr.

Similar Posts