Cum indepartezi energia și persoanele negative din jurul tau cu cristale

Cum indepartezi energia și persoanele negative din jurul tau cu cristale

author
4 minutes, 32 seconds Read

Persoanele sau sentimentele negative ne coplesesc adesea și ne simtim incoltiti, cautand o modalitate de a scapa de aceste probleme. Uneori reusim, alteori isna, indiferent de ce facm, este greu sa indeprtam complet tot ce este negativ in viata ta. Ar trebui sa te conectezi cu fiinta ta, cu intuitiile tale si sa folosesti cristale pretioase care te vor ajuta sa elimini energiile toxice si negative care nu contribuie la nimic bun și poate chiar sa indepartezi acele persoane care nu iti aduc nicio liniste.

Cu totii am avut o conversatie inconfortabila la un moment dat si, desigur, am vrut sa iesim din ea. La fel se intampla si cu acei prieteni și membri ai familiei care doar vorbesc si vorbesc, dar nu asculta. Sau acei oameni care par sa-si descarce toata energia negativa de parca am fi facuti din piatra. Dar adevarul este ca energia lor ne afecteaza si asta este ceva inevitabil.

Totusi, cum scapam de acele vibratii care, in loc sa adauge, ne iau doar energie? In practica si intr-o societate normala, primul lucru este sa stabilesti limite. Sa stii ce vrei si ce nu. Sa stiic e poti oferi atat pentru sine, cat si pentru cel din fata ta. Trebuie sa inveti sa spui stop, pana aici, nu, gata și asa mai deprate. Dar este adevarat ca, uneori, acest lucru nu este suficient si pana atunci, energia negativa a celeilalte persoane deja a inlaturat-o pe a noastra, oricat am incerca sa ducem o viata sanatoasa si echilibrata.

Pentru asta putem folosi cristale și pietre precum cele de la e-crystals.com. Vrem sa recuperam acea idee straveche a puterii cristalelor si a pietrelor pretioase in lupta lor de a ne ajuta sa scapam de energiile negative. Si desi nu vor fi niciodata singurul element util pentru a te simti bine, este adevarat ca este important sa le cunoastem, sa stim de unde vin si ce ne pot aduce ca o completare naturala a vietii noastre de zi cu zi.

Iti aratam mai jos 6 cristale care, desi nu vor face toata treaba pentru tine, te pot ajuta sa-ti amintesti care sunt intentiile tale, sa ramai pozitiv si sa te distantezi, pe cat posibil, de relatiile toxice.

Cuart clar

Incepem cu cuartul clar, transparent. Acesta este unul dintre cele mai dinamice cristale. Aflam ca este util atat pentru a devia negativitatea, cat si pentru a atrage pozitivitatea. Incearca sa stabilesti o intentie clara si directa atunci cand te conectezi cu aceasta piatra pe care o poti folosi ca colier sau ca inel. Este ideal pentru a te proteja pe tot parcursul zilei, de la locul de munca la mediul social. De asemenea, tine in casa un crisatl de cuart pentru a avea mereu un aer pozitiv in jurul tau.

Turmalina neagra

Turmalina neagra este perfecta pentru a-ti crea propriul spatiu de locuit mai placut. Iti readuce mediul tau pozitiv in care vibratiile toxice si negative nu interactioneaza. Aceasta piatra iti va permite sa te protejezi de mediul extern si sa elimini toata negativitatea din el.

Pentru a elimina negativitatea din spatiul tau de locuit, plaseaza turmalina neagra langa usa din fata (sau in fiecare colt al casei pentru a o duce la urmatorul nivel). Daca lucrezi intr-un mediu toxic sau cu oameni negativi, pune o bucata de turmalina neagra pe birou pentru un strat frumos de protectie energetica.

Pirita

Puterea piritei trece prin noi cu vivacitatea ei. Aceasta piatra are o frumoasa nuanta aurie despre care se crede ca ne ajuta sa ne protejam de efectele negative pe care tehnologia le poate avea asupra mintii si corpului. Cu alte cuvinte, este o piatra perfecta pentru timpurile noastre, cand traim inconjurati de stimuli si dispozitive tehnologice.

Este perfecta pentru mediul de lucru. Asa ca poti plasa o mica piatra de pirita intre tine si computer in timp ce lucrezi. In plus, culoarea sa te poate ajuta sa iti stimulezi creativitatea. Este o piatra ideala pentru acele proiecte noi si mari care sunt la vedere.

Jad negru

Reconecteaza-te cu tine insuti, cu intuitiile tale, cu acea cunoastere interioara. Si pentru a o face intr-un mod direct, te poti ajuta cu jad negru, un cristal care iti va permite sa-ti gasesti intuitia si sa stai departe de oamenii si situatiile negative.

Este un cristal considerat gardianul energiei personale pe care il poti lua cu tine atunci cand calatoresti sau pornesti in noi aventuri.

Smithsonit

Smithsonitul  este o piatra pretioasa calmanta care poate ajuta la calmarea emotiilor si te poate conecta cu centrul sentimentelor tale. Pune Smithsonitul intr-un loc special din casa ta pentru a trimite un mesaj de conectare si dragoste neconditionata tuturor celor din jurul tau.

Obsidianul negru

Pe langa curatarea energiilor, avem nevoie de pietre care, precum obsidianul, au o energie calmanta si pozitiva care te poate ajuta sa vezi partea luminoasa a lucrurilor. In zilele grele, pastreaza obsidianul negru intr-un loc special unde este usor de atins si de transportat, astfel incat sa-ti transmita toata acea pace si armonie.

Desigur, acestea sunt doar cateva din pietrele, cristalele si mineralele pe care le poti folosi pentru a indeparta negativismul si a tine persoanele negative la distanta. In lume exista o multime de alte pietre ce ne pot ajuta sa ne pastram armonia și sa lasam doar pozitivismul in viata noastra. Intra acum pe e-crystals.com si alege un cristal sau o piatra din lista de mai sus, sau oricare alta care te face sa te simti bine.

Similar Posts