Cum ai grija de o casa de marcat? Afla aici!

Cum ai grija de o casa de marcat? Afla aici!

author
2 minutes, 38 seconds Read

O casa de marcat poate fi un echipament destul de sensibil. Intr-adevar, acestea sunt concepute pentru a rezista utilizarii zilnice – dar acest lucru nu inseamna ca echipa ta de casieri nu trebuie sa fie cat de cat grijulie in preajma casei de marcat.

Apoi, nu uita ca de acest echipament depind vanzarile (si implicit profitul) realizate de afacerea ta. Astfel, cea mai mica problema legata de conexiune sau de stabilitatea casei de marcat poate pune operatiunile unitatile tale comerciale pe pauza, dupa cum s-ar spune.

Asadar, in cele ce urmeaza vei afla cum sa ai grija de casele de marcat ale afacerii tale!

Nu depozita produse sau alte obiecte pe casa de marcat

In functie de tipul/modelul casei de marcat, este posibil ca unele produse sa incapa perfect pe aceasta. Evident, nu este deloc recomandat sa faci acest lucru. De exemplu, un casier sau chiar un client poate pune o sticla de apa proaspat scoasa de la frigider pe corpul unei case de marcat. Pe sticla respectiva se va face condens(a), care se poate scurge pe carcasa casei – sau chiar in interiorul acesteia.

Chiar si o picatura de apa poate duce la un scurtcircuit si la daune asupra casei de marcat.Cum ai grija de o casa de marcat? Afla aici!

Cablul de alimentare trebuie sa fie pozitionat in siguranta

De fapt, orice cablu conectat la casa de marcat trebuie sa fie in siguranta. In cazul modelelor moderne, exista atat un cablu de alimentare, cat si un cablu de conexiune la internet. Daca o conexiune este taiata, atunci casa nu mai poate fi utilizata.

Ideal ar fi sa ai un stecher dedicat cablului de alimentare al casei de marcat, pozitionat cat mai aproape de aceasta cu putinta, pentru a evita accidentele.

Cerneala si hartia trebuie verificate in mod regulat

Ca si client, rar asisti la schimbarea rolei de hartie sau cernelii, asa-i? Daca da, atunci inseamna ca frecventezi unitati comerciale care verifica aceste doua aspecte ale unei case in mod regulat. Atunci cand coada la casa de marcat este lunga si casierul trebuie sa se opreasca pentru a schimba hartia, poti pierde cativa clienti – nu mereu, dar se poate intampla.

Evident, vrei sa eviti orice lucru care poate face un client sa se razgandeasca in privinta unei achizitii.

Trebuie sa existe o persoana responsabila de casa de marcat

Nu toti casierii vor sti cum anume se gestioneaza o eroare sau cum se repara probleme minore care pot aparea in decursul unei zile. Tocmai din acest motiv trebuie sa ai o persoana care nu numai stie multe despre o casa de marcat si utilizarea acesteia, dar mai ales una care este prezenta in unitatea comerciala pe parcursul intregii zile.

Acesta este de regula un casier sef sau managerul de magazin.

De unde faci rost de case de marcat de calitate superioara?

Nu in ultimul rand, este clar ca oricat de grijuliu ai fi, nu poti avea grija de o casa de marcat veche sau de calitate inferioara. Un produs de calitate nu numai ca este mai usor de utilizat, dar este si mai rezistent.

Astfel de produse pot fi achizitionate din magazinul online TehnicaFiscala.ro – case de marcat, accesorii, si soft-uri aferente, pentru afacerile din Romania!

Similar Posts