Cum abordezi o firma paza si protectie?

Cum abordezi o firma paza si protectie?

author
2 minutes, 36 seconds Read

In ziua de astazi, aproape orice tip de afacere sau companie are nevoie de o firma paza si protectie de incredere alaturi de care sa colaboreze. Nu se poate pune problema acestui lucru, chiar daca rata criminalitatii este in scadere. De altfel, mereu exista riscuri la care te expui, indiferent de conditia ta – proprietar de afacere sau un simplu proprietar de apartament sau casa.

Astfel, date fiind riscurile, trebuie sa abordezi firma de paza intr-un anumit mod – mai exact un mod care iti va dezvalui cat de multe informatii cu putinta despre entitatea care s-ar putea sa iti garanteze protectia (ta sau a afacerii tale) pe viitor.

Iata cum faci exact acest lucru!

Cere detalii despre tehnologiile folosite in cadrul firmei

Acest prim aspect te va ajuta sa faci diferenta dintre o firma traditionala (clasica) si una moderna, care chiar pune siguranta pe primul loc, dupa cum s-ar spune. O firma paza si protectie este una dintre putinele entitati care ar trebui sa fie echipata cu tehnologie de ultima ora sau cel putin sa stie cum functioneaza aceasta.

Cum abordezi o firma paza si protectie?

De exemplu, poti avea nevoie doar de un expert care sa-ti instaleze un sistem de securitate achizitionat de tine – dar trebuie sa poti alege un expert care stie ce face si cum sa gestioneze sisteme moderne.

Cere detalii privind modul de monitorizare al agentilor de securitate

Agentii de securitate trebuie monitorizati in aceeasi masura ca si obiectivele de protejat. Pentru o firma paza si protectie, acestia dintai pot prezenta un risc la fel de mare ca un incident urgent, de exemplu.

Astfel, firma trebuie sa aiba stabilite proceduri clare de monitorizare a agentilor, pe langa reguli de ordine interioara si procese standardizate pe care acestia trebuie sa le urmeze in fiecare zi.

Cere detalii privind experienta si perioada de activitate

Atunci cand alegi o firma paza si protectie, experienta si perioada de activitate sunt probabil factorul determinant – sau cel putin factorul care te ajuta sa micsorezi lista de potentiali colaboratori. Totodata, nu uita faptul ca si firmele cu un an de activitate pot avea experienta necesara pentru a-ti oferi servicii de calitate superioara.

Tocmai de aceea, experienta si activitatea ar trebui analizate, pentru inceput, separat – pentru a vedea exact de ce anume este in stare firma de paza la care este posibil sa apelezi.

Afla ce spun clientii firmei!

O firma paza si protectie de top nu se va sfii sa iti spuna care sunt cateva dintre proiectele de care se ocupa – obiective si afaceri pe care le protejeaza sau pe care le-a protejat. Astfel, poti cerceta si singur terenul, afland ce spun clientii (sau fostii clienti) ai firmei despre colaborarea cu aceasta.

De altfel, testimonialele sunt un mod foarte bun de a te asigura ca faci o alegere inteleapta – mai ales cand acestea vin de la companii similare cu a ta sau chiar de la cunostinte.

Daca inca nu ai ales o firma paza si protectie pentru afacerea ta, ar trebui sa arunci o privire la NiruGuard.ro – 5 ani de experienta, peste 50 de obiective asigurate in regim VIP, o echipa formata din 145 de agenti profesionisti si peste 60 de transporturi de valori realizate zilnic!

Similar Posts