Conform lui Leonard Coldwell, cancerul se poate vindeca în câteva săptămâni

Conform lui Leonard Coldwell, cancerul se poate vindeca în câteva săptămâni

author
2 minutes, 53 seconds Read

Cancerul este boala cea mai răspândită care ucide cei mai mulţi oameni din întrega lume. Însă există foarte multe căi ca acesta să fie prevenit şi vindecat.

Conform lui Leonard Coldwell, cancerul se poate vindeca în câteva săptămâni

Un medic foarte experimentat în vindecarea cancerului, a sindromului de oboseală cronică și a altor afecțiuni legate de stres este Leonard Coldwell. Doctorul susţine că această necurăţitoare boală se poate însă vindeca între două și şaisprezece săptămâni.

„Din experienţa mea, orice cancer se poate vindeca între 2 și 16 săptămâni. Dar la fel de adevărat este și faptul că orice doctor cu o experiența de peste 20 de ani, știe că această boală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, care prezintă mai multe cazuri de vindecare spontană. Aceasta înseamnă că este posibil, iar noi doar trebuie să găsim o cale să accesăm acest lucru. De asemenea, vindecări se întâmplă și în așa zisele locații sfinte, gen Lourdes, dar nu este neapărat din cauza locului ci a așteptărilor și convingerilor pacienților” relatează doctorul Leonard Coldwell.

Conform lui Leonard Coldwell, cancerul se poate vindeca în câteva săptămâni

Doctorul Leonard Coldwell

Cel mai importantă este detoxifierea. Este important să scapi de toxicitatea internă. Corpul trebuie să fie alcalin şi îmbogăţit cu oxigen. Acest lucru se poate obţine doar cu ajutorul dietei, o dietă sănătoasă plină de crudităţi și de sucuri verzi, bogate în clorofilă, în calciul și minerale.

Acest proces poate dura careva săptămâni, dar rezultatele vor fi vizibile iar cancerul va dispărea. Cu o dietă sănătoasă aduci pH-ul corpului la unul vindecător. Acesta trebuie să fie mai alcalin decât este în mod normal, să ajungă la valoarea de 7.5.

Dr. Martin din Germania, folosește o metodă de oxigenare a sângelui, unde se scoate tot sângele din corp care este de culoare neagră, se oxigenează devenind ulterior roz. După 12 astfel de şedinţe sângele va fi ca al unui nou născut.

Vitamina C poate, de asemenea, să vindece cancerul. Unii medici din Europa folosesc injecții intravenoase cu Vitamina C. În jur de 100 ml de trei ori pe săptămâna, iar în unele cazuri mai des.

Se merge pe principiul că dacă natura a creat o problemă, o boală, tot ea are şi antidotul, rezolvarea. Există cărţi, materiale video, bucătari care te pot îndruma să foloseşti o astfel de dietă, una vegetală.

Dacă nu există afecțiuni ale rinichilor, se recomandă să se consule 4 litri de apă pe zi, la care se adaugă jumătate de lingurița de sare de mare. Sarea este necesară deoarece asigură electricitatea necesară organismului. Într-adevăr sarea de masă nu este bună deoarece aceasta are în compoziţie: 1/3 sticlă, 1/3 nisip și 1/3 sare. Această sare, datorită compoziţiei, zgârie arterele și vasele de sânge care încep să sângereze, colesterolul merge acolo și începe să repare problemele ca să oprească sângerarea internă.

Doctorul susţine că fiecare va trebui să aibă nivelul de colesterol măcar la 250, asta pentru că acesta poate reconstrui și genera celule foarte sănătoase într-un timp foarte scurt, 80% din celule fiind compuse din colesterol. Sunt mulți oameni cu colesterol 600 care sunt foarte sănătoși și fără nici o problemă de sănătate.

Similar Posts