Iată cum poţi scăpa definitiv de celulită în mod natural

Iată cum poţi scăpa definitiv de celulită în mod natural

author
1 minute, 15 seconds Read

Celulita este cunoscută şi ca “blestemul femeilor”, asta pentru că, foarte multe dintre noi ne confruntăm cu aspectul de coajă de portocală pe fese, picioare sau solduri. Cele mai multe femei investesc foarte mulţi bani pe tratamente care se dovedesc de cele mai multe ori fiind ineficiente.

Iată cum poţi scăpa definitiv de celulită în mod natural

Celulita este de fapt cauzată de atrofie musculară, o afecţiune care apare atunci când stratul de mușchi devine slab și nedefinit, făcând depozitele grase, neatractive vizibil. Datorită acestui aspect nu poţi scăpa de celulită dacă foloseşti creme speciale sau diverse tratamente în saloane de înfrumuseţare.

Celulita nu este genetică, deci nu trebuie să o păstrezi mereu, în plus, poţi scăpa de ea indiferent de cât de gravă şi veche e situaţia.

Deci, primul lucru pe care trebuie să îl ştii este că tratamentul celulitei nu are nimic de-a face cu pielea ci cu muşchii. În plus nu are legătură cu greutatea, chiar şi femeile slabe se confruntă cu această problemă.

Pentru că celulita este o problemă musculară, poţi repara aspectul neplăcut doar prin consolidarea muşchilor.

Tot ce trebuie să faci sunt câteva mișcări simple, care să îţi lucreze muşchii atrofiaţi şi astfel vei scăpa de celulită. Poţi face aceste mișcări acasă deoarece nu sunt prea grele sau intense.

Iată aici câteva exerciții care te pot ajuta să scapi de celulită nedorită:

Similar Posts