CONCURS! Câștigă o excursie de trei zile pentru două persoane la Munchen!

CONCURS! Câștigă o excursie de trei zile pentru două persoane la Munchen!

author
1 minute, 26 seconds Read

Organizația Germană pentru Turism și compania Lufthansa ne invită la un concurs, care are drept premiu o excursie de 3 zile (două nopți) la Munchen, pentru două persoane, cu transportul și cazarea asigurate.CONCURS! Câștigă o excursie de trei zile pentru două persoane la Munchen!

Photo credit: Christian Junker – AHKGAP via Foter.com / CC BY-NC-ND

Destinația de vacanță Germania vă oferă mult mai mult decât v-ați imaginat. Orașe fascinante, cultură, civilizație și viață de noapte animată. V-am pregătit o surpriză: participați la concursul nostru și câștigați un CityBreak de 3 zile (două nopți) pentru două persoane, într-unul din cele mai îndrăgite orașe germane: München.

Zburați din România cu Lufthansa direct în capitala Bavariei și luați pulsul orașului… Aveți 3 zile la dispoziție să lăsați München-ul în inima dumneavoastră! Cu siguranță va fi o experiență pe care nu o veți uita curând.

Concursul se desfasoara pana la finalul acestei luni, 31 decembrie fiind ultima zi de inscriere.

Ce trebuie să faci? E foarte simplu!

Intră pe pagina de concurs sau DĂ CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS, și răspunde la cele 5 întrebări. Unde nu cunoști răspunsul, te ajuți de butonul roșu cu “Dacă nu știi răspunsul, click aici si vei afla”. Dacă nici așa nu te descurci lasă-ne în comentariu întrebarea la care nu știi răspunsul și te ajutăm noi!

CONCURS! Câștigă o excursie de trei zile pentru două persoane la Munchen!

Completează-ți apoi datele personale reale– NUME, PRENUME, EMAIL- pentru ca în cazul în care ai fost desemnat câștigător, să nu regreți că ai pierdut excursia pentru că te-ai înregistat cu un nume fictiv.

Succes tuturor!

Pagina de concurs o găsești aici!

Similar Posts