Cel mai impresionant hotel din lume

Cel mai impresionant hotel din lume

author
1 minute, 3 seconds Read

Probabil acest titlu vă duce cu gândul la grandiosul hotel Burj Al Arab din Dubai dar, nu este vorba de acest hotel ci un proiect dezvoltat în China, care urmează să fie inaugurat în anul 2015.

Cel mai impresionant hotel din lume

Acest hotel, numit Shimao Wonderland InterContinental, va fi construit în Songjiang, la 50 de kilometri de la Shanghai, într-o fostă carieră de piatră şi va deţine nu mai puţin de 380 de camere, săli foarte mari de conferinţe, o sală de banchet, restaurante şi cafenele, poziţionate la parter dar şi deasupra hotelului, acesta fiind proiectat să aiba 19 etaje.

Designul lui este unul impresionant, nominalizat pentru un premiu la Festivalul Mondial de Arhitectură din 2009, având aspectul unei nave spaţiale. Etajele inferioare, două la număr, for fi construite sub apă şi cel mai probabil vor fi amenajate ca un acvariu. Pe acoperişul clădirii vor fi amenajate diferite grădini şi o cascadă care vor face acest spaţiu relaxant şi unic. În plus vor fi facilităţi pentru sporturi extreme, cum ar fi alpinism şi bungee jumping.

Proiectul va avea cheltuieli în valoare de 555 milioane de dolari.

Tarifele practicate pe cameră vor pleca de la 320 de dolari, iar rezervările se vor putea face doar după inaugurarea lui din 2015.

.

Similar Posts