România la picioarele Simonei Halep, după turneul de tenis de la Madrid

author
1 minute, 36 seconds Read

În ultimul act al turneului de tenis de la Madrid, Simona Halep a fost învinsă de frumoasa rusoaică Maria Sharapova.

“Puterea și eleganta Sharapovei întalnesc astăzi mobilitatea, agresivitatea și ambiția Simonei Halep într-o finală care se anunță extrem de interesantă. Sharapova are o experiență incomparabil mai mare decât Simona, dar românca a crescut fantastic de mult în ultimul an. În ediția precendentă, Simona Halep a părăsit turneul de la Madrid în primul tur, acum se bate pentru marele trofeu”, scrie madrid-open.com, site-ul oficial al turneului.

Iată ce a declarat Simona Halep înainte de începerea finalei- “Mă astept la un meci greu. Maria e o campioană și știe cum să gestioneze înfruntările pentru titlu. Eu sunt foarte entuziasmată că pot disputa cea mai mare finală a carierei mele de până acum. Sper ca emoțiile vor fi la un nivel scăzut, că nu mă vor împiedica să-mi fac jocul. Știu sigur că voi lupta pentru fiecare punct.”

Înainte de începerea finalei Simona Halep ocupa locul 5 WTA, iar Maria Sharapova locul 9. Sharapova a învins-o de două ori în 2012 pe Halep, de fiecare dată cu 2-0, la Beijing şi la Indian Wells.

De această dată însă românca a început extraordinar meciul, conducând la un moment dat chiar cu 4-0, reusind să-și adjudece primul set în numai 29 de minute cu scorul de 6-1. A urmat un început ezitant de set doi al Simonei, dar și o revenire spectaculoasă a rusoaicei, care a reușit să câștige acest set cu scorul de 6-2. Din păcate Simona nu a reușit să o domine pe Sharapova în setul decisiv, rusoaica adjudecându-și ultimul set cu scorul de 6-3.

Oricum pentru tot ce ai realizat până acum, BRAVO SIMONA! România este mândră de tine! Capul sus, nu este totul terminat! Mai sunt și alte finale de jucat.

Similar Posts