România la picioarele Simonei Halep, după turneul de tenis de la Madrid

România la picioarele Simonei Halep, după turneul de tenis de la Madrid

author
1 minute, 36 seconds Read

În ultimul act al turneului de tenis de la Madrid, Simona Halep a fost învinsă de frumoasa rusoaică Maria Sharapova.

România la picioarele Simonei Halep, după turneul de tenis de la Madrid

“Puterea și eleganta Sharapovei întalnesc astăzi mobilitatea, agresivitatea și ambiția Simonei Halep într-o finală care se anunță extrem de interesantă. Sharapova are o experiență incomparabil mai mare decât Simona, dar românca a crescut fantastic de mult în ultimul an. În ediția precendentă, Simona Halep a părăsit turneul de la Madrid în primul tur, acum se bate pentru marele trofeu”, scrie madrid-open.com, site-ul oficial al turneului.

Iată ce a declarat Simona Halep înainte de începerea finalei- “Mă astept la un meci greu. Maria e o campioană și știe cum să gestioneze înfruntările pentru titlu. Eu sunt foarte entuziasmată că pot disputa cea mai mare finală a carierei mele de până acum. Sper ca emoțiile vor fi la un nivel scăzut, că nu mă vor împiedica să-mi fac jocul. Știu sigur că voi lupta pentru fiecare punct.”

Înainte de începerea finalei Simona Halep ocupa locul 5 WTA, iar Maria Sharapova locul 9. Sharapova a învins-o de două ori în 2012 pe Halep, de fiecare dată cu 2-0, la Beijing şi la Indian Wells.

De această dată însă românca a început extraordinar meciul, conducând la un moment dat chiar cu 4-0, reusind să-și adjudece primul set în numai 29 de minute cu scorul de 6-1. A urmat un început ezitant de set doi al Simonei, dar și o revenire spectaculoasă a rusoaicei, care a reușit să câștige acest set cu scorul de 6-2. Din păcate Simona nu a reușit să o domine pe Sharapova în setul decisiv, rusoaica adjudecându-și ultimul set cu scorul de 6-3.

Oricum pentru tot ce ai realizat până acum, BRAVO SIMONA! România este mândră de tine! Capul sus, nu este totul terminat! Mai sunt și alte finale de jucat.

Similar Posts