Cel mai frumos și romantic dans

Cel mai frumos și romantic dans

author
1 minute, 20 seconds Read

Pentru foarte mulți dintre doi, dansul reprezintă o modalitate de relaxare dar și de socializare. Fiecare dintre noi știe mai mult sau mai puțin să danseze, nimeni nu trebuie blamat că nu s-a născut dansator învățat.

7523174

Există dansatori profesioniști, dar există și dansatori amatori, fiecare dintre ei încearcă să scoată ceea ce este cel mai bun dintr-un dans. Câți dintre voi vă mai aduceți aminte de prezentatorul diferitelor gale de dans, de Octavian Ursulescu care cu vocea lui inimitabilă prezenta stilurile de dans pe care concuretii se întreceau? Probabil vă aduceți aminte de cha-cha, paso doble, tango, vals dar și multe altele.

Recunosc, nu sunt un împătimit al dansului, chiar nu știu să dansez, însă mă uit cu plăcere la cei care o fac.

Și chiar dacă nu urmăriți concursurile de dans, este imposibil să nu fii văzut măcar un film în care actori celebrii, au dansat ca și cum ar fi fost dansatori profesioniști.

După mine există două dansuri care mi-au rămas întipărite în memorie și care le revăd oricând cu cea mai mare plăcere.

Este vorba despre emoționantul dans al lui Al Pacino din “Scent of a woman”, și celebrul dans al lui Patrick Swayze din “Dirty Dancing”. Nu pot să spun care dintre cele două este pe primul loc, pentru că ambele sunt deosebite, fiecare fiind unic în stilul lui.

Despre acest ultim dans am mai vorbit și în alte articole AICI și AICI.

Tu ai vreun alt dans preferat? Spune-ne care este acesta!

Similar Posts