Ceea ce a făcut acest băiat de 10 ani pentru fratele său cu dizabilități este de-a dreptul emoționant

Ceea ce a făcut acest băiat de 10 ani pentru fratele său cu dizabilități este de-a dreptul emoționant

author
2 minutes, 30 seconds Read

Un băiat în vârstă de 10 ani a primit fonduri de la o companie pentru construcția unui parc de joacă pentru copiii cu dizabilități, pentru ca el și fratele lui să se poată juca în voie.

3729660

Acești băieți sunt un exemplu despre ceea ce înseamnă dragostea de frate. Cayden Long este un băiețel în vârstă de 9 ani, care suferă de tetrapareză spastică, iar familia lui mergea zilnic la un parc de joacă pentru copii cu dizabilități, la o oră de mers cu mașină de casa lor pentru ca fiul lor să se poată bucura de joacă la fel ca și ceilalți copii. Fratele lui mai mare, Conner, era nemulțumit de acesta nedreptate și își exprima nemulțumirea cu voce tare ori de câte ori avea ocazia. A făcut acest lucru și printr-un panou pe care l-a postat în fața unei companii care construia locuri de joacă, « Miracle Recreation », amintind celor de acolo că nu există un loc de joacă unde el să se poată juca împreună cu fratele lui bolnav. Curajul lui de a-și exprima această nemulțumire i-a determinat pe cei de la « Miracle Recreation » să îi răspundă la cererea făcută și să construiască în White House, Tennesie , în localitatea unde trăiește familia Long, un parc în care să se poată juca și copiii care din cauza dizabilităților sunt legați de un scaun cu rotile.

Acest parc este deschis tuturor copiilor cu dizabilități indiferent de boala de care suferă, pentru a se putea bucura de lucruri care pentru restul copiilor par normale.

Conner a denumit parcul « O plimbare pe roți » în onoarea fratelui său Cayden. De fapt nu este prima dată când frații Long ies în lumina reflectoarelor. Prima dată Conner a fost invitat la « Miracle Recreation », datorită eforturilor sale de a-l include pe fratele său la competițiile de triathlon la care participă el. Se pare că nu au ajuns niciodată în finală, dar ceea ce contează cel mai mult este dragostea cu care Conner își ocrotește fratele și dorește să îl includă în activitatiile sale.

3827693

Cayden este tras cu scaunul cu rotile la competiții pe porțiunile pe uscat iar la poțiunile de înot este așezat pe o plută. Și chiar dacă nu au câștigat niciodată Conner spune că de fapt ceea ce contează este că poate să participe și să se distreze la aceste activități împreună cu fratele său și să se bucure cu el de fiecare moment petrecut împreună. Povestea lor a impresionat o lume întreagă și a atras atenția și starului NBA LeBron James. Conner și Cayden au ajuns și pe coperta unor reviste sportive, fiind numiți copii sportivi ai anului 2012.

Poți auzi cu urechile tale discursul de acceptare a acestor frați în filmulețul de mai jos, care este de-a dreptul emoționant.

Similar Posts