Cea mai simplă metodă să șantajezi un sofer. Și tu poți cade pradă acestor “vânători de accidente”

author
1 minute, 53 seconds Read

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca fiind în trafic pe un drum aglomerat, sau în timp ce vrei să ieși de pe un drum secundar și să intri pe o arteră principal, un sofer binevoitor, prin bunăvoința lui să te lase să intri în fața lui? Dacă stai să te gândești la fel ai procedat și tu în destul de multe cazuri.

1334409

Ei bine, află că se poate întâmpla ca un astfel de sofer să-ți facă semn ca te lasă să intri în fața lui, însă în ultima clipă el se răzgândește și te accidentează. Degeaba îi spui tu că el ți-a facut semn să te bagi ca el nu va recunoaște acest lucru. Și pentru că legea e de partea lui, și tu știi asta, pentru că tu nu i-ai acordat prioritate, el îți va propune pentru a nu merge la poliție, unde posibil să-ți fie suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate, un mic aranjament, prin care el vrea să profite de naivitatea ta, și să-ți ceară o suma de bani pentru reparația propriului autoturism. Speriat de gândul că vei rămâne fără permis dacă nu te înțelegi cu el, vei accepta acest lucru. El poate merge chiar mai departe, amenințând șoferul nevinovat cu certificatul medical, persoana din mașina avariată acuzând tot felul de dureri.

„În prima fază, cel lovit nu acuză niciun fel de dureri şi încurajează şoferul să nu sune la 112, iar după plecarea conducătorului auto de la faţa locului, victima fie se deplasează la spital, fie apelează ea însăşi numărul de urgenţă”, a explicat inspectorul principal George Munteanu, şeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, citat de cugetliber.ro.

Noi îți recomandăm să fii atent în trafic cu astfel de soferi binevoitori, și în cazul unor astfel de evenimente nedorite să depui reclamație la poliție sau chiar la parchet pentru șantaj.

Acest articol ar trebui să ajungă la cât mai multă lume, pentru a se feri de astfel de specimene. Și tu poți contribui la acest lucru, printr-un simplu SHARE.

Similar Posts