Case magice luate parcă direct din paginile unor basme

author
1 minute, 24 seconds Read

Se spune adesea că locuinţa ta este acolo unde îţi este şi inima, dar eu sunt sigură că majoritatea dintre noi s-ar îndrăgosti cu uşurinţă de aceste căsuţe de basm și într-o clipă am părăsi casele noastre vechi.

House in Zell pe Mosel River, Germany

Ce face ca o casă sa fie una de poveste? Mai întâi de toate, e clar că ai nevoie de un decor rural, de preferință, o pădure cu vrăjitoare și lupi sau zâne şi spiriduşi care se ascund în spatele fiecărui copac si ulterior de casa în sine.

Unele dintre acestea sunt bazate pe stiluri istorice, în timp ce altele au un design fantastic găsite doar în imaginația creatorilor lor. Cu toate acestea, chiar și cele cu elemente arhitecturale realiste sunt extraordinar de frumoase.

Fără îndoială, cele mai interesante căsuţe dintre acestea sunt cele din domeniul fanteziei.

Curbe sălbatice și ciudate, forme ornate, acoperişuri ondulate şi poteci din pietre mici sunt ceea ce fac ca o casă să arate cu adevărat ruptă din paginile unui basm!

Imaginaţi-vă cum ar fi să locuiţi într-o astfel de căsuţă, sau măcar să le vizitaţi.

Casa Nautilus in Mexic Akebono Kodomo-no-mori Park in Japonia Casa de basm in Canada Casa Dom in Thailanda Teahouse Tetsu in Yamanashi, Japonia Casa din padure in Olanda Casuta de poveste in Minnesota Casa Scoica in Mexic Casa Hobbit in Noua Zeelanda Casuta din copac in British Columbia, Canada Casa de piatra in Portugalia Maison de Sorcière Avec Ciel d’orage in Franta Casa Nautilus in Mexic

Similar Posts