Carrefour a deschis alte două noi supermarketuri, unul în Brașov și unul Târgu Jiu

Carrefour a deschis alte două noi supermarketuri, unul în Brașov și unul Târgu Jiu

author
1 minute, 29 seconds Read


Carrefour a deschis în 18 decembrie 2014, un nou supermarket în orașul Brașov și unul în Târgu Jiu. Astfel că, în momentul de faţă Carrefour are în România un număr de 91 magazine.

Carrefour a deschis alte două noi supermarketuri, unul în Brașov și unul Târgu Jiu

În Braşov, acest magazin a fost deschis pe Strada Alexandru Vlahuţă nr. 20, având o suprafaţă de 600 metri pătraţi şi o gamă de circa 5.500 de produse. Din această gamă, aproximativ 1000 de articole sunt producţie proprie şi sunt mai ieftine cu până la 20% faţă de mărcile naţionale.

Cel de-al doilea magazin a fost deschis pe Strada Ecaterina Teodoroiu nr. 19, Târgu Jiu, județul Gorj. La fel ca şi cel din Braşov, acesta are o suprafaţă de 600 metri pătraţi şi o gamă impresionantă de produse.

Gama de servicii ale noilor Marketuri includ și un apel gratuit pentru clienții Carrefour care pot suna la orice oră în orice zi la TELVERDE 0800-0800-02.

De asemenea, clienţii pot opta pentru diverse modalităţi de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard,precum și de un serviciu de reîncărcare electronică prepay.

Aceştia ne promit că clienţii nu vor sta mult la coadă să achite produsele achiziţionate şi că vor avea mereu parte de prospeţime şi de calitate, asta pentru că toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ.

Carrefour deţine peste 10.100 de magazine în 34 de țări. Este pe piaţă de mai bine de 50 de ani şi în fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă.

În România, sunt 172 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 91 supermarketuri ‘Market’, 46 magazine de proximitate ‘Express’, 7 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Similar Posts