Specialiştii se contrazic cu privire la modul corect de periere a dinţilor

Specialiştii se contrazic cu privire la modul corect de periere a dinţilor

author
1 minute, 34 seconds Read

Asociaţiile Stomatologice, manuale dentare, companiile de periuţe de dinţi şi de pastă de dinţi se contrazic în ceea ce priveşte periajul corect.

Specialiştii se contrazic cu privire la modul corect de periere a dinţilor

Acest lucru reprezintă o problemă, deoarece publicul poate fi confuz cu privire la modul corect de a se spăla pe dinţi, datorită recomandărilor diferite. Într-un nou studiu, cercetătorii au descoperit că oamenii, inclusiv experții dentari, nu sunt de aceeaşi părere în ceea ce priveşte spălatul pe dinţi.

Pentru acest studiu o echipă de cercetători de la University College London (UCL) şi-au examinat recomandările.

Cercetătorii au observat că există lipsa unui acord cu privire la tehnicile de periaj recomandate, frecvenţa de periaj și pentru cât timp se face periajul.

De asemenea, s-a constatat că periajul este diferit pentru adulți și copii.”În acest studiu, am constatat o serie inacceptabilă, inconsistentă de sfaturi de la surse diferite”, a declarat autorul studiului, Aubrey Sheiham, de la UCL.

“Cel mai îngrijorător,este faptul că metodele recomandate de asociațiile dentare nu sunt la fel ca cele menționate în manuale dentare.” Cercetătorii, și-au exprimat îngrijorarea că discrepanțele peste modul corect de periere a dinților sunt inadmisibile.

Sheiham a declarat că publicul ar trebui să obţină informații fiabile privind cel mai bun mod de a se spăla pe dinți.Având în vedere diferitele și contradictoriile recomandări făcute de câte experții dentari, cercetătorii au spus că este nevoie de un studiu care să evalueze eficacitatea diferitelor metode de periaj.Până la o astfel de cercetare, ar putea fi demn de remarcat ceea ce cercetătorii recomandă pentru pacienţii lor.

Wainwright recomandă pacienţilor să se concentreze pe zonele unde plăcile se acumulează, folosind o mișcare de frecare ușoară.

Similar Posts