Alege una dintre imagini şi vei afla ce fel de personalitate ai

Alege una dintre imagini şi vei afla ce fel de personalitate ai

author
5 minutes, 9 seconds Read

by Aurora · Published 04/30/2016 · Updated April 30, 2016

Pe internet găsim o mulţime de teste de personalitate şi cred că fiecare dintre noi a făcut cel puţin odată în viaţă un astfel de test fie din amuzament, fie din curiozitate.

Alege una dintre imagini şi vei afla ce fel de personalitate ai

Aceste teste sunt dezvoltate de către psihologi de aceea sunt şanse mari ca odată făcute să afli câte ceva nou despre personalitatea ta.

Testul de mai jos nu face excepţie de la regulă, aşa că tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine reprezentând un ochi din galeria de mai sus şi să îţi interpretezi numărul ales.

Nu trebuie să te gândeşti prea mult la ce să alegi, pur şi simplu alege forma care îţi place cel mai mult de la o primă privire.

Iată şi interpretarea testului
Dacă ai ales numărul 1
Calitatea care te reprezintă este sinceritatea. Ştii să te bucuri de tot ce este nou şi îţi place să îţi faci prieteni noi. Ești gata să îți deschizi inima oricui, chiar dacă deseori se întâmplă că prea multă încredere acordată să se întoarcă împotriva ta. Niciodată nu le arăți celor din jur temerile și îndoielile tale. Ești gata în orice moment să-i ajuți pe ceilalți, deşi dacă tu ai probleme preferi să le rezolvi singur.

Dacă ai ales numărul 2 Cea mai importantă calitate a ta – dreptatea. Ești genul de persoană care încearcă întotdeauna să creeze o impresie bună celor din jur și să facă lucrurile corect de aceea crezi că omul trebuie apreciat după faptele sale. Când îţi este greu încerci să nu spui nimănui deoarece crezi că lumea nu trebuie să te vadă trist sau bolnav. Fiind o persoană altruistă, trăiești pentru a te dărui şi pentru a-i ajuta pe ceilalţi.


Dacă ai ales numărul 3

Se pare că în acest moment eşti o persoană nefericită. Un trecut tumultos, sau poate unele evenimente nefericite din viaţa ta îşi pun amprenta asupra prezentului astfel încât s-ar putea ca viața să îți pară rea și neplăcută. Deşi încerci să îți găsești echilibrul ai impresia că nimic nu îţi reuşeşte, dar pe de altă parte eviți să vorbești cuiva despre probleme tale. Fii optimist, toate trec şi toate se rezolvă până la urmă, trebuie numai să crezi în asta.

Dacă ai ales numărul 4
Imaginea pe care ai ales-o spune despre tine că eşti o persoană filozofică. Faci parte din acel tip de oameni care este chinuit de întrebările care se pare că nu deranjează pe ceilalți. Ești unul dintre puținii care încearcă să înțeleagă cum este creată lumea până la cele mai mici detalii pentru că dintotdeauna ţi-ai dorit să afli cât mai multe. Reversul medaliei este că uneori eşti atât de pierdut în lumea ta încât ignori lumea din jur în totalitate. Pentru tine viața este un puzzle uriaș care nu are sfârșit: nu știi de ce îl construiești însă nu poți să abandonezi.

Dacă ai ales numărul 5
Acest simbol este simbolul misterului care se ascunde în sufletul tău. Ai o personalitate care încă se caută, încă vrei să te descoperi pentru a înţelege cine ești cu adevărat și care este rolul tău pe acest pământ. Îţi place singurătatea, deşi nu respingi nici compania celorlalţi. Nu îţi place să vorbeşti despre tine când se iveşte ocazia pentru că ţi se pare mai interesant atunci când altcineva îşi povestește viața.

Dacă ai ales numărul 6
Eşti o persoană caracterizată printr-un sentimentalism excesiv. Observi în permanenţă tot ce se întâmplă în jurul tău. Ţi-ai găsit un echilibru sufletesc, fiind o persoană pozitivă care aşteaptă de la viaţa tot ce este mai bun. Ai sentimente puternice, pasionale şi din acest motiv şi acțiunile tale, uneori prostești, sunt întotdeauna atât de frumoase. Poți fi înveselit cu ușurință și tot atât de ușor poți să plângi. Iar dacă se întâmplă ceva nou și de neînțeles, ești prima care vrea să afle despre aceasta.

Dacă ai ales numărul 7 Numărul 7 îţi dezvăluie ca sufletul tău este cuprins de flăcări. Împarți celor din jur energie și pasiune, pentru tine contează cel mai mult să trăieşti o viaţă simplă, trăită din plin. Sentimentele tale sunt nu cunosc ambiguităţile, pentru ca tu ori iubești cu toată inima, ori urăști la fel de tare şi mereu ai propria părere despre tot ce se întâmplă în jurul tău. Toți văd în tine un ajutor şi au încredere în tine să îţi dezvăluie secretele lor. Când nu poți să ajungi pe cineva, te superi foarte tare.


Dacă ai ales numărul 8

Se pare că ești cel mai excentric om de pe această lume. Ai idei și interese neobișnuite, despre care nu vorbești nimănui pentru că ştii sigur că nu vor înțelege. Chiar dacă pentru unii poţi părea o persoană demodată pe tine nu te interesează de părerile lor, aşa cum nu te interesează regulile și tradițiile. Ştii că trebuie să îţi cauți propriul drum şi chiar dacă vei întâlni în drumul tău multe obstacole acest lucru nu te poate opri.

Dacă ai ales numărul 9
Eşti o persoană intuitivă care simte și înțelege lumea din jurul lor. Poți înțelege ce simte și ce gândești o persoană după intonația vocii și după mimica fetei, pentru că poţi să citeşti oamenii ca pe niște cărți deschise. Această capacitate te-a salvat de foarte multe ori, pentru că ştii întotdeauna cine vrea să te manipuleze și cine vrea să te mintă.

Tags: imagineochipersonalitatetesttest de personalitate

Similar Posts