Aceste trucuri o să îți facă viaţa mai uşoară. Trebuie să le ştii şi tu!

Aceste trucuri o să îți facă viaţa mai uşoară. Trebuie să le ştii şi tu!

author
3 minutes, 9 seconds Read

Pentru a ne descurca mai bine şi mai repede în unele situaţii din viaţa trebuie să ştim câteva trucuri care în mod sigur ne vor face viaţa mai uşoară.

Aceste trucuri o să îți facă viaţa mai uşoară. Trebuie să le ştii şi tu!

Cum să evităm să accesăm reclamele nedorite de pe mobil când ne jucăm
Tuturor ni s-a întâmplat asta. Ne jucăm pe mobil şi din greşeală intrăm pe reclamele care apar în josul ecranului scoţându-ne din joc. Ei bine, putem să evităm asta dacă atunci când începem să ne jucăm punem telefonul pe modul “Airplane”. Pe lângă faptul că nu ne vor mai apărea reclame chiar şi bateria o să ţină mai mult.

Cum să ne dăm seama pe care parte este rezervorul de benzină
De cele mai multe ori uităm sau nu suntem atenţi pe care parte a maşinii este rezervorul maşinii şi când mergem la pompa ne trezim că am parcat pe partea greşită.

Pentru a preîntâmpina aceste situaţii uitaţi-vă în bordul maşinii, pentru că lângă semnul de pompă este inscripţionată o săgeată care vă arată pe care parte este rezervorul de combustibil.

Dacă mergi la grătar şi descoperi că ai uitat lichidul de aprindere nu este nicio problemă. Pune în grătar câteva chipsuri şi dă-le foc. O să te surprindă, dar chipsurile o să facă jar suficient pentru a aprinde cărbunii. Şi în plus carnea o să aibă un gust mult mai bun.


Cum să decojim corect un kiwi

Putem să decojim kiwi-ul într-un mod cât se poate de simplu și astfel nu vei pierde prea mult fruct. Fă o tăietură circulară în fruct, apoi introdu o lingură în el şi roteşte-o. Fructul va ieşi practic singur.

Pentru a fi găsit întotdeauna atunci când îţi pierzi telefonul, fă o poză numărului tău de telefon şi adresei de mail şi salvează-l pe wall-ul telefonului. Cei care îl vor găsi vor ştii cum să ia legătura cu tine.

Pentru a şti cum să fixezi robinetul astfel încât atunci când faci duş să ai o temperatură optimă a apei tot ce trebuie să faci este să marchezi cu lac de unghii pe robinet locul unde crezi că temperatura apei este optimă. Data viitoarei vei ştii cum să îl deschizi fără să te arzi.

Poţi să îţi fixezi cravata în aşa fel încât să îţi stea dreapta la costum. Trebuie doar să fixezi pe cămaşa pe care o porţi o bucată tăiată de la o cămaşă veche pe care să treci pe sub eticheta cravatei.

Când foloseşti folia, pentru a evita să scoţi tot tubul din cutie, fă o gaură în cutie în partea laterală şi împinge marginile în tub. Data viitoare tubul de folie nu va mai ieşi din cutie.

Dacă vă treziţi dimineaţa şi vă doare capul şi spatele nu fugiţi să cumpăraţi o pernă ergonomică. Cel mai simplu este să îndoiţi perna pe care o aveţi în jurul gâtului și dimineaţă o să observaţi că nu vă mai doare nici spatele nici gâtul.

Pungile de plastic le puteţi organiza cât mai uşor astfel încât acestea să nu vă ocupe prea mult spaţiu.
Îndoiţi pungile şi puneţi-le unele după altele cu mânerele sus apoi faceţi-le sul şi introduceţi pungile într-un recipient. O să puteţi să extrageţi de acolo câte o pungă rând pe rând când o să aveţi nevoie.

Similar Posts