diferenta gel acrygel

Diferenta dintre gel si acryl gel

2 minutes, 32 seconds Read

Gelul si acryl gelul sunt doua tipuri de materiale utilizate in constructia unghiilor artificiale. Desi ambele sunt geluri, exista diferente semnificative intre ele in ceea ce priveste compozitia, modul de aplicare si rezultatele obtinute. Iata care este diferenta dintre gel si acryl gel.

 

Gelul pentru unghii

  • Compozitie: Gelul pentru unghii este un material flexibil si vascos, realizat din monomeri si polimeri acrilati. Este disponibil in diverse consistente si culori.
  • Modul de aplicare: Gelul pentru unghii se aplica pe unghie in straturi subtiri, care se intaresc sub o lampa UV sau LED. Fiecare strat de gel trebuie sa se usuce sub lampa pentru a se asigura ca este complet intarit.
  • Rezultate: Gelul ofera un aspect natural si flexibil, cu un nivel ridicat de stralucire. Este mai flexibil decat acryl gelul si se simte mai usor pe unghie. Durata de purtare a gelului pentru unghii este, in general, de 2-3 saptamani, in functie de cresterea unghiei si de ingrijirea corecta.

 

Acryl gelul

  • Compozitie: Acryl gelul este un material hibrid, care combina caracteristicile gelului si ale pudrei acrilice. Este compus dintr-un amestec de monomeri acrilati si pudra acrilica, care se intareste la aer.
  • Modul de aplicare: Acryl gelul se aplica utilizand o tehnica similara cu cea a unghiilor acrilice traditionale. Este nevoie de o combinatie de monomer si pudra acrilica pentru a crea un amestec dens, care este apoi aplicat pe unghie si modelat inainte de a se intari la aer.
  • Rezultate: Acrygelul ofera o rezistenta si durabilitate superioara in comparatie cu gelul pentru unghii. Este mai rigid si mai rezistent la ciobire si zgariere. De asemenea, ofera un aspect mai mat in comparatie cu stralucirea intensa a gelului. Durata de purtare a acryl gelului este, de obicei, similara cu cea a gelului pentru unghii, adica in jur de 2-3 saptamani.

 

Este important sa mentionam ca atat gelul pentru unghii, cat si acryl gelul necesita o tehnica corecta de aplicare si indepartare pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a mentine sanatatea unghiilor naturale. Este recomandat sa va adresati unui tehnician calificat pentru aplicarea si indepartarea adecvata a acestor produse.

Ce sunt unghiile tehnice?

reprezinta o tehnica de extensie a unghiilor naturale pentru a le oferi o forma, lungime si aspect estetic imbunatatit. Aceasta implica aplicarea unui material de constructie (gel, acrilic sau alte materiale similare) peste unghia naturala pentru a crea o suprafata durabila si rezistenta.

Cele mai comune materiale utilizate in construirea unghiilor tehnice sunt gelul si acrilicul. Gelul este un material vascos care se aplica pe unghie in straturi subtiri si se intareste sub o lampa cu raze ultraviolete sau LED. Acrilicul este o pulbere care se amesteca cu un lichid special si se aplica pe unghie, formand o substanta solida.

Pentru a obtine unghii tehnice, un tehnician calificat curata si pregateste unghiile naturale, apoi aplica un strat de baza pentru a asigura aderenta materialului de constructie. Gelul sau acrilicul sunt apoi modelate si slefuite pentru a obtine forma si lungimea dorita. Ulterior, se poate adauga culoare, decoratiuni sau oja de unghii obisnuita.

Similar Posts