Iată cum poţi obţine o mască perfectă pentru tenul tău!

author
1 minute, 27 seconds Read

Există un vechi proverb: “dacă nu se poate mânca, nu-l pune pe faţa ta.” Masca pe care o voi prezenta urmează în totalitate acest proverb.

Există unele ingrediente specifice în această mască, naturale precum scorțișoara, care îți vor ajuta tenul.

Atunci când scorţişoara este aplicată pe piele îţi va da un sentiment de furnicături, senzatie care va dispărea în 3-5 minute.

Scorțișoara este factor anti-fungic şi antibacterian eficient și are, de asemenea, o mulţime de antioxidanţi, care sunt eficienţi împotriva deteriorării pielii.

Nucşoara este al doilea ingredient important. Este o sursă bogată de vitamina B2 (riboflavina), acid folic (B9), niacină (B3), vitamina C, vitamina A şi mulţi antioxidanți care sunt foarte utili pentru pielea ta.

Partea umedă a măştii este formată din suc de miere şi lămâie. Sucul de lămâie este plin de vitamina C, care stimulează crearea de colagen. Mierea este unul dintre cei mai buni compuşi naturali care îţi menţin starea generală de sănătate a pielii tale. Ea are caracteristici anti-inflamatorii și antibacteriene. Nu-ți fie frică dacă vei simțiți furnicături pe piele după aplicare.

Ingrediente pentru această mască:

½ linguriţă de scorţişoară ½ linguriţă de nucşoară 1 linguriţă de miere

1 linguriţă suc de lămâie proaspăt stors

Mod de preparare:

Într-un castron combină toate ingredientele. Cu ajutorul unui prosop, pune masca pe faţă. Lasă masca să acţioneze timp de 30 minute. Dacă nu poţi rezista atât lasă măcar 10 minute. Ține minte că acest sentiment de ardere va dura doar câteva minute și apoi se va dispărea. Spăla mască cu apă călduţă.

Similar Posts