Acest băiețel are doar opt ani și adoră să se deghizeze în femeie! Iată de ce!

Acest băiețel are doar opt ani și adoră să se deghizeze în femeie! Iată de ce!

author
1 minute, 45 seconds Read

Nemis este un băieţel simpatic de 8 ani cu un hobby cel puţin neobişnuit şi care ar putea şoca pe cei mai puritani dintre noi. Lui Nemis îi place să se machieze transformându-se într-un travestit numit Queen Lactatia, un personaj inventat de el.

Acest băiețel are doar opt ani și adoră să se deghizeze în femeie! Iată de ce!

“Cred că o am pe Lactatia în mine de când m-am născut şi de aceea cred că îmi place aşa de mult cântecul Born this Way”.

De altfel nu are cum să nu te cucerească bucuria debordantă şi fericirea pe care le emana acest băieţel când îl vezi cum se transformă în personajul său preferat.

Deşi poate unii ar fi înclinaţi să îi condamne părinţii că îl lase să se machieze ca un travestit, mama lui Nemis spune că este de acord cu deciziile băiatului: “Vrem ca băiatul nostru să se exprime liber, aşa că atâta vreme cât îi respecta pe ceilalţi nu ne pasă de ce gândesc oamenii.”

De altfel mama băiatului este cea care îl machiază şi îl ajuta cu costumele. Când avea numai doi ani băieţelul a rugat-o să îl machieze şi pe el, iar apoi restul e istorie.

Deşi unii ar putea crede că datorită hobby-ului lui Nemis nu are prieteni, acest lucru e cât se poate de neadevărat. Băiatului îi place să se joace jocuri video cu prietenii săi, să danseze, iar aceştia îl încurajează.

Nemis are propria pagina de Facebook care numără deja destul de mulţi urmăritori şi este invitat la festivalurile de gen unde este mereu în centrul atenţiei.

Transformarea băiatului nu este însă privită cu ochi buni de către toată lumea, marea parte a celor care îi comentează apariţiile considerând că nu ar trebui să adopte o asemenea atitudine de la o vârstă atât de fragedă, el fiind încă un copil.

Tu ce părere ai ? Cum ai reacţiona dacă copilul tău ar vrea un asemenea comportament?

Similar Posts