Cum te ajuta o firma de dezinsectie plosnite?

Cum te ajuta o firma de dezinsectie plosnite?

2 minutes, 31 seconds Read

Facand parte din categoria celor mai periculosi daunatori casnici, plosnitele afecteaza atat sanatatea oamenilor, cat si a animalelor, hranindu-se cu sange uman. De aceea, un serviciu de dezinsectie plosnite este util. Muscatura acestora poate cauza diverse alergii periculoase, iar activitatea acestor plosnite este cu precadere pe timp de noapte. Exista asadar o serie de solutii pe care le puteti avea la indemana astfel incat sa indepartati aceste plosnite si sa va bucurati de un mediu cat mai curat.

Cum arata aceste plosnite si cand este nevoie de un serviciu de dezinsectie plosnite?

Corpul plosnitelor este aplatizat, acestea ascunzandu-se in locuri greu accesibile din casa. Ele se ascund astfel in cusaturile hainelor, dar si in crapaturile din mobila sau in zonele de sub covoare si mochete. De asemenea, acestea se mai pot ascunde in spatele tablourilor, precum si in ramele acestora. Fiind recunoscute si sub denumirea de paduchi de pat, aceste plosnite sunt periculoase, iar prezenta lor in locuinta nu trebuie ignorata. Se impune asadar un astfel de serviciu de dezinsectie plosnite, astfel incat sa scapati de acestea din zona in care locuiti.

Cum te ajuta o firma de dezinsectie plosnite?

Modul in care aceste insecte ajung in casa voastra este diferit. Ele pot ajunge in propria locuinta din taxiuri, cinematografe sau chiar de la teatre. De asemenea, acestea mai pot fi luate din restaurante, ele deplasandu-se prin crapaturi, tevi, dar si prin gauri neacoperite. Achizitionarea obiectelor de mobilier deja infestate cu plosnite sau cazarea in unitati turistice infestate cu plosnite de pat este o modalitate frecventa prin care oamenii aduc aceste plosnite in casa.

Desi lupta cu plosnitele de pat este una dificila si nu are intotdeauna succes, trebuie sa stiti ca nu trebuie sa actionati de unul singur. O firma buna de dezinsectie plosnite va sta la dispozitie cu ceea ce aveti nevoie, astfel incat sa scapati de acestea. Tineti cont de faptul ca nu ajuta sa spalati lenjeria de pat sau sa o schimbati cu alta. Plosnitele rareori parasesc singure locul de dormit daca cel putin o persoana doarme acolo. Pentru a evita raspandirea plosnitelor, indepartati cu atentie lucrurile de pe pat, astfel incat sa nu raspanditi ouale si insectele vii pe podea. Raspandirea accidentala a plosnitelor poate fi si ea prevenita prin impaturirea asternutului in pungi etanse din plastic.

Cel mai rapid si eficient lucru pe care il puteti face este efectuarea unui tratament chimic de catre niste echipe certificate. Acesti specialisti vor trata suprafetele si astfel se va impiedica posibilitatea ca aceste insecte sa revina. De asemenea, acestia vor folosi doar substante cu eficacitate dovedita impotriva acestor insecte, astfel incat acestea sa fie tinute la distanta. Se mai folosesc si unele aparaturi adecvate, cum sunt pompele electrice, dar si generatoarele ultra-performante.

Concluzii

Nu este totusi imposibil sa combateti chiar voi plosnitele de pat, dar trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceasta interventie este una costisitoare in timp, dar si in bani, si de cele mai multe ori nu ofera rezultatele scontate. In acest fel, exista din nou riscul aparitiei unei alte infestari pe care nu o doriti.

Similar Posts