Cum îți poate schimba starea de spirit un câine. Un experiment inedit

Cum îți poate schimba starea de spirit un câine. Un experiment inedit

author
1 minute, 10 seconds Read

Dogswell a lansat campania „Unleash the Happy”, în scopul de a sărbători 10 ani de la înfiinţare. În campanie sunt realizate o serie videoclipuri cu scopul de a aborda problemele umane de zi cu zi, cum ar fi plictiseala, anxietatea și stresul.

Cum îți poate schimba starea de spirit un câine. Un experiment inedit

Primul lor videoclip a fost realizat în 20 iunie şi cuprinde reacţiile angajaţilor atunci când Dogswell a dezlănțuit mai mult de 20 de câini în birouri.

Munca de birou cu siguranţă afectează o mare parte din oameni. Un teanc mare de documente, ochii ațintiți mereu în calculator, presiunea timpului, provoacă mult stres în rândul angajaților. Dogswell vrea să detensioneze atmosfera cu ajutorul acestui experiment.

Acesta încurajează ca angajaţii să își aducă câinele la muncă. Consideră că în plus față de momente fericite, o nutriție bună duce la o viaţă mai lungă, sănătoasă și fericită pentru animale de companie.

“Legătura dintre câinii sănătoși și fericiți și oameni fericiți este reală”, a declarat CEO-ul Dogswell Brad Casper.

Mesajele transmise de către acesta „Take your dog to work today” (Ia-ţi câinele azi la locul de muncă) şi Happy healthy dogs = Happy healthy people” (câini fericiţi şi sănătoşi = oameni fericiţi şi sănătoşi) a adus mulţumire şi apreciere în rândul angajaţilor.

Similar Posts