5 trucuri uimitoare împotriva durerilor care te vor face să uiţi de doctor

5 trucuri uimitoare împotriva durerilor care te vor face să uiţi de doctor

author
1 minute, 30 seconds Read

Durerile de cap, sinusurile înfundate și tusea apar în cazul gripei și răcelilor de sezon. În loc de iei siropuri și alte medicamente, poţi calma durerile și te poţi trata folosind remedii naturale.5 trucuri uimitoare împotriva durerilor care te vor face să uiţi de doctor

Photo credit: timsamoff / Source / CC BY-ND

5 trucuri uimitoare care te vor ajuta în problemele de sănătate și pe care nu le știai

1. Mentol împotriva sinusurilor înfundate
Dacă ai sinusurile înfundate, ar trebui să foloseşti dispozitive care produc umiditate în aerul uscat și cald. Astfel se vor deschide căile respiratorii şi vei putea respira mai ușor. Gelurile pe bază de mentol pot desfunda sinusurile. Aplică un astfel de gel sub nas și inhalează profund.

2. Oregano împotriva tusei
Ceaiul de oregano combinat cu miere şi lămâie este un remediu puternic pentru tuse. Dacă ai dureri în gât și tuse persistentă, adăuga câteva picături de ulei de oregano într-un pahar cu apă caldă. Acest amestec va face să te simţi mai bine și va trata simptomele.

3. Yoga împotriva insomniei
Poți reduce insomniile în special în cazul adulţilor, prin practicarea unor exerciţii de yoga. În general, oamenii care nu fac yoga, dorm cu o oră mai puțin faţă de cei care practică acest sport. Poţi încerca orice altă activitate fizică.

4. Lavanda împotriva durerilor de cap
Te poate scuti de durerile de cap într-un timp foarte scurt dacă inpiri profund aromă de ulei de levănțică. Această plantă are capacitatea de a calma durerea și de a slăbi muşchii tensionaţi ai gâtului.

5. Gheață împotriva muşchilor iritaţi
Cele mai bune rețete sunt cele mai simple. Poți aplica un strat de gheaţă pe muşchiul care îţi provoacă durere. De asemenea, un duș rece poate reduce durerea.

Similar Posts