Ești dornic de o aventură în Oceanul Pacific sau Indian? Uite ce au realizat doi români

Ești dornic de o aventură în Oceanul Pacific sau Indian? Uite ce au realizat doi români

author
1 minute, 45 seconds Read

Te-ai săturat de concediile de tip all-inclusive? Vrei ceva mai deosebit? Acum ai această posibilitate. Doi tineri români îți oferă posibilitatea unui concediu de neuitat pe o ambarcațiune în oceanul Indian și Pacific.

4536373

Este vorba despre doi intreprinzători români, Alexandru Cosmin, 29 de ani, de profesie pilot, şi Răzvan Negoiţă de 31 de ani, om de afaceri, care in 2012 au pus bazele propriei afaceri oferind posibilitatea celor care doresc experiențe mai pline de adrenalină de a se aventura în apele oceanului Indian și Pacific.
Cei doi au investit circa 100.000 de euro, într-o ambarcațiune, construită in Thailanda, care are 12 m lungime, dispunde de un living, trei dormitoare, două băi, trei duşuri, bucătărie, aer condiţionat şi un generator.

4578303

„După ce am trăit timp de un an de zile o minunată aventură în apele oceanului Indian şi vizitând ţări precum Thailanda, Singapore, Cambogia, Malaezia ne-am gândit să împărtăşim şi altora povestea acestui mic colţ de rai. Ne recomandă o experienţă de peste 4.000 de mile marine şi punem la dispoziţie tot confortul necesar pe care îl oferă un yacht special proiectat şi construit pentru a fi un adevărat camarad la drum lung”, spune Răzvan Negoiţă.

Totul a pornit de la pasiunea celor doi pentru scuba diving şi free diving. Acuma ei au cam 40-50 de clienti pe an, care ghidați de cei doi se aventurează într-o experiență unică pe care cu siguranță nu o regretă.

“Printre pasiunile noastre se numără scuba diving-ul şi free diving-ul. Practic, vorbim despre o altă lume acolo, în adâncuri. Imaginează- ţi ziua sub apă şi seara pe uscat amestecându- ne printre localnici şi câteodată chiar şi printre localnice. Alegem să facem scufundările şi în timpul nopţii, moment în care toate speciile de răpitoare ies din ascunzişuri”.

7481277

Pretul unei excursii de o săptămână se învârte în jurul a 2000 de euro, dar pentru majoritatea celor care optează pentru acest fel de aventură, probabil că nu reprezintă o sumă exorbitantă.

Similar Posts