5 alimente alternative la îngheţată, incredibil de sănătoase

5 alimente alternative la îngheţată, incredibil de sănătoase

author
1 minute, 23 seconds Read

Vara este aici și nimic nu ne răcoreşte de căldură mai bine ca o lingură de îngheţată proaspătă. Însă dacă vrei să fii atentă la siluetă şi nu vrei să consumi îngheţată iată 5 alimente incredibil de sănătoase, care au gust de îngheţată.

5 alimente alternative la îngheţată, incredibil de sănătoase

1. Bananele congelate atunci când sunt aruncate într-un blender, dezvoltă o grosime consistentă şi cremoasă care serveşte drept îngheţată. Adăugă puţină pudră de cacao și unt de nuci şi obţii astfel o îngheţată delicioasă.

2. Laptele de nucă de cocos, imită laptele tradițional foarte bine. Poţi pune crema de nucă de cocos într-un filtru de înghețată, împreună cu arome suplimentare și obții rezultate excelente. În plus, grăsimile sănătoase din lapte de nucă de cocos sunt cunoscute pentru ajutorul pierderii în greutate.

3. Pune o ceaşcă de căpșuni sau orice fructe de pădure îngheţate într-un blender cu un pic de iaurt grecesc şi miere și gata, obții un tratament sănătos și revigorant. Realist, aceasta este mai mult un iaurt înghețat decât înghețată, dar e cremos, rece și plin de fructe de pădure!

4. Similar cu lapte de cocos, caju înmuiat, când este amestecat cu apă, crează o cremă dulce şi naturală.

5. Tot ce trebuie este un pic de varză, caju înmuiat, banane congelate, curmale, vanilie şi ghimbir. Pune totul în blender iar rezultatul este unul gustos şi sănătos.

Nu suferii pentru că nu poţi consuma îngheţată! Există o mulțime de alternative sănătoase dacă ești iubitoare de îngheţată.

Similar Posts