Samsung a lansat Galaxy S6 și Note Edge cele mai performante telefoane de pe piață

Samsung a lansat Galaxy S6 și Note Edge cele mai performante telefoane de pe piață

author
1 minute, 54 seconds Read

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cel mai așteptate telefoane ale anului 2015, a fost lansat la Barcelona într-un eveniment desfășurat cu o zi înainte de începerea MWC 2015.

Samsung a lansat Galaxy S6 și Note Edge cele mai performante telefoane de pe piață

Samsung Galaxy S6 împrumută unele elemente de design de la iPhone 6.

Noul Galaxy S6 are o grosime de doar 6,8 milimetri, este mai subțire decât iPhone 6, iar marginile sunt rotunjite, la fel ca și în cazul telefonului celor de la Apple.

Materialele alese de Samsung de această dată sunt metalul și sticla, încadrând astfel telefonul în gama premium.

Galaxy S6 are un ecran de 5.1 inci, folosește 3GB de memorie RAM și are un spațiu de stocare de 32, 64 și 128GB.

O noutate pentru Samsung o constituie faptul că începând cu această generație de telefoane bateria este integrată nemaiputând să fie detașată.

Samsung Galaxy S6 suportă reîncărcarea wireless, dar și o reîncărcare rapidă prin USB.

Zece minute de reîncărcare vă vor garanta încă 4 ore în care veți putea utiliza telefonul.

Coreenii au lansat și Samsung Pay, un nou sistem de plată, care se folosește de NFC sau MST pentru a putea realiza plăți cu ajutorul dispozitivului mobil.

Deși Samsung nu a anunțat niciun preț, cei de la SamMobile anunță că prețul de pornire va fi de 699 de euro pentru Galaxy S6 și 849 de euro pentru Galaxy S6 Edge, versiunile de 32GB.

Versiunea de 64GB va costa 799 de euro și cea de 128GB va costa 899 de euro pentru Galaxy S6. Pentru versiunea de 64GB a lui Galaxy S6 Edge doritorii vor plăti 949 de euro, iar pentru cea de 128GB vor trebui să plătească 1049 de euro!

Ecranul modelului Galaxy 6 Edge se extinde şi pe margini, uşurând accesarea aplicaţiilor şi permiţând părţilor laterale să lumineze, chiar şi atunci când este cu faţă în jos, atunci când utilizatorul primeşte mesaje sau este sunat. Modelul S6 este dotat doar cu ecran frontal.

“Dacă te uiţi la aceste telefoane, este vorba despre o evoluţie completă. Totul, de la ecran, culori, finisarea, metal – este o cu totul nouă direcţie pe care o abordăm”, a declarat David Kang, vicepreşedinte al departamentului de marketing al Samsung.

Sursa: Playtech

Similar Posts