4301362

Unul dintre cele mai spectaculoase parcuri va fi inaugurat în Constanța

author
1 minute, 7 seconds Read

Într-un orăşel din judeţul Constanța, oraşul Ovidiu mai exact, se va construi un parc aşa cum nu vezi nici în marele oraşe. Întrebarea este, oare de asta au nevoie cei din judeţul Constanţa? O mare parte din satele din acest judeţ încă nu au apă curentă sau canalizare, în schimb se vor investi într-un parc mai bine de 2 milioane de euro.

4301362

Parcul va avea 6.000 de metri pătraţi, o mărime impresionantă pentru un parc. Într-adevăr designul este bine gândit iar parcul este dotat cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ţi petrece timpul liber.

Acesta va fi situat pe malul lacului Siutghiol şi, cel mai probabil, se va transforma într-un punct de atracţie turistică. Banii investiţi provin de la Uniunea Europeană, iar primăria vă contribui cu 2% din valoarea proiectului.

„Va arăta foarte bine, are mai multe puncte de atracție, un loc de joacă pentru copii, o zonă de belvedere de unde se poate vedea o priveliște de ansamblu, o zonă gen amfiteatru unde se vor desfășura Zilele Orașului Ovidiu” a detaliat managerul de proiect, Laura Piscanu.

Pe lângă acestea, parcul vă avea şi zone pentru şah, bănci, multă verdeaţă, alei pe marginea lacului şi o fântână arteziană.

Sursa: Gazeta Năvodari

Similar Posts