Unul din trei proprietari de animale de companie le pun pe acestea pe diverse reţele de socializare

Unul din trei proprietari de animale de companie le pun pe acestea pe diverse reţele de socializare

author
1 minute, 8 seconds Read

Milioane de proprietari sunt atât de dornici de a rămâne în contact cu animalele lor de companie, încât folosesc telefonul mobil sau calculatorul pentru a suna acasă să “vorbească” cu animale lor.

2096457

Sondajul de opinie a fost realizat pe 1000 de persoane. În urma acestuia a reieşit că mai mulţi bărbaţi decât femei obişnuiesc să sune acasă doar să îşi audă animalul de companie.
De asemenea, britanicii au afirmat că preferă să petreacă mai mult timp cu animăluţul lor decât să stea cu o altă persoană la discuții.

37 la sută dintre bărbaţi spun că și-au învăţat animalul de companie să facă diverse trucuri pe care ulterior le-au postat pe diverse site-uri de socializare.

Deci, nu e de mirare că 29 la sută dintre femei spun că animalul lor este un membru cu drepturi depline al familiei.

Sondajul a constatat că o cincime dintre pisici sunt luate în vacanță de familie și 15 la sută din proprietari mărturisesc că servesc animalele cu mâncare specială zi de zi.

Poate cel mai bizar animal de companie este cel al Angelinei Jolie, care a fost încoronat ca fiind cel mai frumos. 70 la sută din proprietarii de pisici au susţinut că pisica acesteia este ca şi actriţa – “sexy, sinuoasă și doar un pic periculoasă”.

Similar Posts