marți, august 9, 2022

Uneori aparenţele înşeală. Ce crezi că a făcut acest tată când a aflat că fiica lui este însărcinată?

Date:

Share:


Câteodată ajungem să îi judecăm pe ceilalţi după aparenţe şi aşa ne conturam despre ei o imagine care este departe de adevăr.

În această situaţie a fost şi un tată care a învăţat însă o lecţie din păţania lui.

Fiica lui venea acasă tot mai des cu un băiat îmbrăcat sărăcăcios şi ale cărui singure gânduri erau să se lanseze în muzică cu o trupă de prieteni.

Nu avea serviciu, era clar că nu avea nici bani, iar tatălui i se părea că băiatul este un pierde vară care nu va face decât să o tragă în jos pe fiica lui.

Deşi încercase să vorbească de multe ori cu fiica lui şi să îi explice că băiatul acela nu este pentru ea, nu ajunsese la niciun rezultat. Tinerii erau tineri şi se iubeau şi nimic nu putea sta în calea lor.

Când după un an de relaţie fiica lui l-a anunţat că este însărcinată a simţit că pică cerul pe el. Nu îi venea să creadă că fiica lui în loc să îşi continue studiile, era pe cale să aibă un copil şi mai mult cu un bărbat care nici măcar nu avea un serviciu.

Numai că spre surprinderea lui într-o seară băiatul a venit în vizită. De data aceasta nu o mai cauta pe fiica lui, ci i-a spus cu timiditate că ar vrea să vorbească ceva cu el.

I-a spus că încerca să îşi caute o slujbă de când a aflat că o să fie tată, că o iubeşte pe fiica lui mai mult decât orice pe lume şi ştie că nu are o părere bună despre el, dar ar vrea să se schimbe.

Tatăl şi-a zis “atunci am realizat că am judecat foarte urât acest băiat, care de fapt era un tânăr foarte respectuos, cu o inimă mare şi, cel mai important, care o iubea pe fiica mea mai mult decât orice pe lumea asta. El ar fi făcut orice ca fiica mea şi copilul lor să aibă un viitor frumos. În acea seară l-am invitat să se mute cu noi şi l-am ajutat să se angajeze la acelaşi spital la care lucrez şi eu.Astăzi, după 10 ani de la această discuţie cu acel tânăr, am doi nepoţei, o fiică minunată şi un ginere de care sunt tare mândru.”

Câteodată aparenţele înşeală, iar povestea de mai sus nu a făcut decât să demonstreze încă o dată această prezumţie.

Fiecare om are ceva bun în el, şi v-aţi gândit vreodată că, poate nu are nevoie decât de un impuls că această parte să iasă la iveală.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img