Un test simplu care îţi va spune sexul creierului tău

Un test simplu care îţi va spune sexul creierului tău

author
1 minute, 51 seconds Read

Hormonii sunt substanţe chimice produse de către glandele care formează sistemul endocrin. Rolul lor este de a regla diferite funcţii ale organismului cum ar fi: creşterea şi dezvoltarea, funcţia şi reproducerea sexuală, metabolismul şi starea psihologică.

Un test simplu care îţi va spune sexul creierului tău

În cele mai multe cazuri femeile au inelarul şi arătătorul egale iar bărbaţii au inelarul mai lung decât arătătorul. Cercetătorii au demonstrat că acest lucru are legătură cu hormonii din organismul nostru. Hormonii ne influenţează comportamentul.

Vrei să afli ce sex are creierul tău? Eşti o persoană masculină sau feminină?

Iată cum trebuie să procedezi:

Ţine palma dreaptă întinsă bine şi analizează lungimea degetului arătător cu cel inelar. Este important ca măsurătoarea să fie făcută de la baza degetului şi nu de la despărţitura dintre degete. Poţi măsura cu o riglă sau un centimetru.

Testosteronul are trăsături masculine, cum ar fi forţa fizică sau agresiunea. Cei care se află în poziţii de competitivitate au nivelul testosteronului mai ridicat. De asemenea, bărbaţii au un nivel mai ridicat faţă de femei.

Interpretarea ţestului hormonal

Femei:
– Inelarul mai mare de cât arătătorul – Asta înseamnă că sunt prezente mai multe trăsături masculine. Te descurci mai bine în activităţi care implică mecanica, matematica, gândirea logică, în special, ceea ce implică ştiinţa exactă.

– Inelarul mai mic de cât arătătorul – Asta însemna că sunt mai multe trăsături feminine. Eşti mai creativă, îţi place literatură şi socializarea. Însă eşti mai expusă la cancer de sân

Bărbaţi:
– Inelarul mai mare decât arătătorul – Înseamnă că esti mai bun în activităţile care implică ştiinţele exacte, gândirea logică, mecanica, munca fizică şi organizarea.

– Cele două degete sunt egale sau arătătorul mai mare decât inelarul – înseamnă că ai mai multe trăsături feminine. Eşti mai bun în activităţile creative, în artă, moda, literatură şi comunicare.

Dacă diferenţele între cele două degete sunt exagerate atunci este posibil să fie şi situaţii de homosexualitate.

Sursa Viata Verde Viu

Similar Posts