Videoclipul „Chandelier”, probabil cel mai bun videoclip al anului

Videoclipul „Chandelier”, probabil cel mai bun videoclip al anului

author
1 minute, 12 seconds Read

Cântăreața australiancă Sia Furler a devenit, probabil, cunoscută în urma colaborării cu Beyoncé şi o mulţime de alţi artişti. Noul ei videoclip pentru “Chandelier,” este un nou single extras din al şaselea album numit „1000 Forms of Fear”.

Videoclipul „Chandelier”, probabil cel mai bun videoclip al anului

Piesa “Chandelier” este una dintre cele mai atent finisate compoziții ale sale de până acum, având un beat contagios, ce sună diferit de pop-ul tradițional, un refren exploziv și o voce care urcă și coboară într-un mod acrobatic pe care numai Sia ar putea să o execute. Este fenomenală, are un talent incredibil și am fost extrem de încântat de piesă. Acum că a devenit single – “e un vis împlinit pentru mine”, a declarat Jesse Shatkin, cel care a lucrat cu Sia pentru noua piesă.

O perioadă lungă de timp aceasta a preferat să pună accent pe colaborarea cu persoane importante din lumea muzicii. Acum însă îşi promovează propriu album. Chiar dacă a ales să nu apară în acest videoclip, ea ramane un pop-star veritabil.

În videoclip apare dansatoarea Maddie Ziegler, în vârstă de 11 ani care poartă o perucă blondă semanând cu parul cântăreţei, care cu ajutorul coregrafului Ryan Heffington, demonstrează cât de comunicativ şi expresiv poate fi un dans.

Oricum, după părerea mea este unul din cele mai bune videoclipuri pe care le-am văzut anul ăsta.

Tu ce parere ai de acest videoclip?

Similar Posts