Un avocat pe care te poti baza sa iti reprezinte interesele

Un avocat pe care te poti baza sa iti reprezinte interesele

author
4 minutes, 29 seconds Read

La baza, multe legi nu difera de la o tara la alta, chiar daca oamenii pot avea religii, credinte si obieceiuri diferite. Unele dintre aceste legi au devenit in timp cu caracter universal, asemeni anumitor semne sau gesturi. Astfel, o data ce ajungem sa intelegem pe deplin sa intelegem legile tarii noastre devine mult mai usor sa intelegem si legile altei tari, in special daca este una asemanatoare cu a noastra.

Una dintre tarile din afara continentului european unde exista foarte multi romani este Israel. Multi dintre acestia se afla in aceasta tara din motive legate de munca si sunt stabiliti asadar aici permanent sau temporar, fara a avea nevoie de a obtine cetatenie israeliana. O alta parte a acestor romani si-au intemeiat aici familii si au obtinut in timp cetatenie israeliana iar ceilalti se pot afla pe teritoriul tarii la un momentdat din diverse motive precum vizitarea tarii, a anumitor persoane sau cu alte scopuri, totul doar temporar. Insa, indiferent de caz, este important ca acestia sa respecte legile care se aplica in tara atat cetatenilor cat si strainilor, acestea fiind practic asemanatoare iar incalcarea lor, pedepsita in moduri similare.

In ceea ce priveste persoanele care se afla aici pentru munca, in timp ce unele dintre acestea se afla ca si angajati pentru diverse companii, nationale sau multinationale, altele detina propria afacere, careia au reusit sa-i puna bazele intr-un mod sau altul. Si, ca si in tara noastra, pentru a putea face asta, a fost si este nevoie de accesarea anumitor canale legale spre anumite autoritati care se ocupa cu toate formalitatile legalizarii unei afaceri atat pe teritoriul tarii cat si peste hotare. Iar pentru a obtine in cel mai scurt timp toate avizarile si documentele necesare inceperii unei afaceri, cel mai indicat este sa se apeleze la serviciile unui avocat Israel, care sa aiba cunostinta despre tot ceea ce ar putea presupune un astfel de proces.

Multe companii mari sunt reprezentate de anumite birouri de avocatura atat in tara de origine a acestora precum si in tarile in care au filiale si isi desfasoara activitatile. Prin acest lucru, pot fi obtinute mai rapid anumite lucruri prin care acea companie sa aiba acces la resurse, sa poata opera in legalitate si asa mai departe. De asemenea, prin cunoasterea legilor in vigoare, un avocat poate oferi sfaturi cu privire la modalitatea in care acea companie poate opera, in ce parametri si cu ce limitari. Mai mult de atat, poate reprezenta in mod legal compania daca aceasta incalca anumile legi sau reglementari sau pur si simplu ii sunt aduse anumite acuzatii.

In cele ma multe cazuri se demareaza punerea sub urmarire penala, atat in ceea ce priveste o firma dar si in cazul persoanelor fizice, aceasta reprezentand o perioada in care sunt adunate probe prin care sa se decida daca firma sau persoana este vinovata sau nu. In aceasta perioada si avocatul care ne reprezinta ne poate ajuta sa contruim un caz impotriva celor care ne acuza si astfel, ne putem sustine nevinovatia.

Fie in mod voit, fie fara sa vrem sa sa ne dam seama, ajungem la un momentdat sa incalcam legea sau sa realizam reneguli care trebuie pedepsite, de-a lungul vietii noastre. In astfel de momente este bine sa putem apela in cel mai scurt timp la un avocat de incredere, fie ca este vorba despre Romania sau Israel.

Sprijin si consultanta le sunt oferite si persoanelor care vor sa se angajeze in Israel si au nevoie sa indeplineasca anumite conditii. Exista unele persoane care detin un cazier penal si care ar putea impiedica obtinerea locului de munca dorit sau pur si simplu ar arata urat in CV si totodata, ar putea atrage de la sine neincredere si suspiciuni, asa cum este pana la urma normal. De aceea, una dintre sarcinile la care avocatul Samy Ilie ii poate ajuta pe clienti este sa obtina exonerarea cazierului penal si obtinerea unui certificat de buna reputatie.

Exista multe cazuri in care cei aflati in diverse probleme cu legea cauta ajutor de la un avocat insa ajung sa nu primeasca ceea ce au nevoie si pe deasupra acestia sa perceapa tarife foarte mari. Ca si in orice alt domeniu, pentru unii acesta nu este nimic mai mult decat un job si o afacere si nu neaparat o pozitie din care sa ii poata ajuta pe cei ce au nevoie. Acest lucru se va schimba o data ce veti apela la un avocat bun, care desi poate va percepe preturi mai mari va va oferi tot ceea ce ati avea nevoie, indiferent de problema. Un avocat poate profesa in legalitate doar daca este inscris la un anumit barou, dupa cum se cere de catre lege. De asemenea, de la un avocat la altul, acestia pot profesa doar intr-un singur domeniu sau mai multe, precum dreptul penal sau dreptul civil. De aceea, este mai putin comun sa intalnim avocati independenti ci mai degraba birouri de avocatura, unde sarcinile pot fi impartite, fiecare dintre membrii biroului exceland in anumite domenii si desfasurandu-si activitatea in acea zona.

Este in concluzie bine sa puteti apela la un avocat ori de cate ori va confruntati cu probleme, considerati ca ati incalcat legea sau sunteti acuzat, arestat sau urmarit penal de anumite institutii ce reprezinta autoritati de anchetare. Acesta va interveni in ajutorul vostru in cel mai scurt timp si va va reprezenta interesele in mod absolut.

Similar Posts