Tratează simplu şi din timp o infecţie urinară acasă, fără medicamente. Iată aici, câteva remedii!


Folosind remedii naturale, precum oțetul de cidru de mere și bicarbonatul de sodiu poţi trata o infecţie a tractului urinar (ITU), mai ales dacă începi tratamentul devreme. Acest amestec, este o alternativă minunată la antibiotice.
Tratează simplu şi din timp o infecţie urinară acasă, fără medicamente. Iată aici, câteva remedii!

Apple cider vinegar in glass bottle and basket with fresh apples
** Note: Shallow depth of field

Cele mai multe infecții ale tractului urinar sunt cauzate de către Escherichia coli (E. coli), o bacterie care ajunge la vezica urinară prin uretră.  


Infecţia urinară se agravează în timp dacă aceasta nu este tratată încă de la primele simptome. Utilizarea remediilor naturale poate stopa dezvoltarea infecţiei încă incipiente.

Iată doua tratamente naturale care te pot ajuta în cazul infecţiilor urinare:

Tratament cu oţet de mere

Oțetul de mere conţine enzime, minerale şi nutrienţi, care împiedică bacteriile să se înmulţească. Acidul acetic din oțetul de cidru de mere are capacitatea de a stimula dezvoltarea bacteriilor benefice și  distruge bacteriile “rele”, în același timp.


Ingrediente necesare:
 – Apă filtrată


– oţet din cidru de mereAmestecă 2-3 linguri de oţet într-un pahar cu apă fiartă. Bea câte un pahar de două sau de trei ori pe zi. Adaugă miere pentru un gust mai bun.

  

Tratament cu bicarbonat de sodiuBicarbonatul de sodiu creează un mediu alcalin în organism, mediu pe care bacteriile nu îl agrează, astfel că germenii nu vor fi capabili să se răspândească.Adaugă o linguriţă de bicarbonat de sodiu la o cană de apă şi bea o dată pe zi. Fii atent să nu adaugi prea mult bicarbonat de sodiu.