Top 3 băuturi răcoritoare pentru zilele caniculare de vară. Trebuie să le încerci şi tu

Top 3 băuturi răcoritoare pentru zilele caniculare de vară. Trebuie să le încerci şi tu

author
1 minute, 32 seconds Read


În zilele călduroase de vară ce poate să te răcorească mai mult decât un smoothie delicios din fructe. Vă propunem trei reţete a unor smoothie-uri care pe lângă faptul că vă vor răcori vă vor asigura şi energia necesară pentru întreaga zi.
Top 3 băuturi răcoritoare pentru zilele caniculare de vară. Trebuie să le încerci şi tu

Photo credit: mealmakeovermoms via Foter.com / CC BY-ND


Smoothie din pepene galben și kiwi

Se ştie că fructele de kiwi au mai multă vitamina C decât portocalele aşa că se recomandă folosirea lor cât mai des.

Pentru a prepara deliciosul smoothie puneţi în blender două cupe de pepene galben feliat, o lingură de suc de lămâie, o lingură de miere şi 3 cuburi de gheață, amestecându-le până când devin omogene.
Adăugați apoi o jumătate de cupă de kiwi feliat înghețat amestecând până când se rup, fără ca semințele să fie însă măcinate.

Smoothie tropical rece cu ananas și căpșune
Acest smoothie se prepară în 5 minute şi este delicios. Puneţi în blender două cupe de suc de portocale, două cupe de căpșune înghețate neîndulcite, o cupă cu bucăți de ananas înghețate și o cupă de mango înghețat şi amestecaţi până când compoziţia devine omogenă. Băutura rece se poate servi imediat după preparare!

Smoothie cu banane, căpșune și spanac
Pentru prepararea acestui smoothie aveţi nevoie de 180-230 ml de apă, o banană mare descojită, 4-5 căpșune mari, proaspete sau înghețate, două cupe de spanac proaspăt și 1-2 cuburi de gheață.

Toate ingredientele se amestecă în blender timp de 30-60 de secunde, până în momentul în care smoothie-ul devine cremos și nu mai are bucăți mari de fructe prin el.

Similar Posts