Știai că există un fruct miraculos care ucide diabetul şi împiedică dezvoltarea cancerului de sân?

Știai că există un fruct miraculos care ucide diabetul şi împiedică dezvoltarea cancerului de sân?

author
1 minute, 27 seconds Read

Medicina naturistă scoate la iveală adevărate bijuterii care întăresc sistemul imunitar şi totodată distrug celulele canceroase.

Știai că există un fruct miraculos care ucide diabetul şi împiedică dezvoltarea cancerului de sân?

Pepenele amar este una dintre aceste plante. Planta are o istorie lungă în lumea medicamentelor mai ales în partea de Est.

Acesta a fost folosit în mod tradiţional pentru hipertensiune arterială, infecții ale pielii, menstruație dureroasă, pietre la rinichi, colici, malarie, glaucom, colesterol ridicat, diaree, crampe stomacale, hemoroizi, şi febră.

Pepenele amar conține alcaloizi, glicozide, peptide, acizi, cucurbitins, charantin, cucurbitacins, momordine, momorcharins și proteine.

Cercetătorii de la Institutul de Cercetări Medicale Garvan şi Institutul Shanghai de Materia Medică au descoperit eficacitatea de a trata diabetul zaharat de tip 2 cu pepene amar.

În Jurnalul de Etnofarmacologie, cercetătorii ajuns la concluzia că, „pepenele amar a avut un efect modest hipoglicemiant, iar nivelul de fructozamina s-a redus în mod semnificativ de la linia de bază la pacienții cu diabet zaharat tip 2 care au primit 2.000 mg/zi. „

Pepenele amar și cancerul de sân

Un nou studiu realizat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Saint Louis relatează că extractul de pepene amar declanșează un lanț de evenimente la nivel celular care opreşte celulele de cancer mamar să se multiplice și de asemenea, le ucide. În urma studiilor s-a constatat că „Extractul de pepene amar modulează mai multe căi de transducție a semnalului, care induce moartea celulelor cancerului de sân. Acest extract poate fi utilizat ca un supliment alimentar pentru prevenirea cancerului de sân”, conform unui cercetător de la Universitatea Saint Louis.

Pepene amar poate fi consumat ca un fruct, pe post de suc, sau adăugat piureurilor tale. Extractul de pepene amar este, de asemenea disponibil ca supliment pe bază de plante.

Similar Posts