Un ceai excelent pentru detoxifiere, care vindecă peste 50 de boli

Un ceai excelent pentru detoxifiere, care vindecă peste 50 de boli

author
1 minute, 34 seconds Read

Organismul are nevoie să fie eliberat de toxine şi paraziţi. Această reţetă de ceai foarte veche vine în ajutorul curăţării organismului tău, fiind cunoscut pentru efectele lui vindecătoare.

Un ceai excelent pentru detoxifiere, care vindecă peste 50 de boli

Reţeta folosită de sute de ani este făcută din condimente orientale, precum: turmeric, cuișoare, ghimbir, scorțișoară şi cardamom.

Curcuma sau tumenicul este folosit încă din timpuri străvechi din India pentru eliminarea toxinelor din organism, pentru a combate greața, vărsăturile si de asemenea, te scapă de viermii din organism. În plus, s-a dovedit ştiinţific că acesta ajută la prevenirea şi tratarea cancerului şi a demenţei.

Cuişoarele sunt excelente pentru tratarea unei mari varietăţi de infecții, iar ghimbirul stimulează circulaţia.

Cardamomul este unul dintre cele mai vechi condimente dar şi cel mai scump, imediat după șofran și vanilie. Acesta are o istorie bogată şi este şi acum folosit ca un medicament.

Ceaiul obţinut din aceste condimente energizează şi ajută la detoxifierea organismului de paraziți și toxine, combate răceala, creşte imunitatea şi întăreşte organismul. Specialiştii spun că acest amestec este un remediu pentru mai mult de 50 de maladii cu care organismul nostru se confruntă.

Ingredientele necesare:

  • o jumătate de linguriţă de ghimbir,
  • o jumătate de linguriță de scorțișoară,
  • o jumătate de linguriţă de cuişoare,
  • 1/6 linguriță turmeric praf,
  • puţin cardamom,
  • apă și o jumătate de pahar de lapte.
  • După preferinţe se poate adăuga şi miere.

Iată cum poţi obţine ceaiul minune:

Amestecă toate condimentele și toarnă-le într-un pahar și jumătate de apă clocotită. Lasă să fiarbă aceste condimente la foc mic timp de 5 minute. Amestecă bine compoziţia şi adaugă o jumătate de pahar de lapte fierbinte.

Poţi consuma ceaiul în orice parte a zilei doreşti.

Similar Posts