Şi-a pierdut o mână din cauza violenţei domestice, dar nu s-a dat bătută. Acum are afacerea ei şi îşi creşte singura copilul

Şi-a pierdut o mână din cauza violenţei domestice, dar nu s-a dat bătută. Acum are afacerea ei şi îşi creşte singura copilul

author
1 minute, 36 seconds Read

Jennifer Espinoza este o mamă singură din Chile care se luptă în fiecare zi pentru a supravieţui şi pentru a asigura un trai decent băieţelului său de două luni pe care îl creşte singură. Şi-a pierdut o mână din cauza violenţei domestice, dar nu s-a dat bătută. Acum are afacerea ei şi îşi creşte singura copilul

Jennifer nu a avut niciodată o viaţă uşoară cu un soţ violent care obişnuia să o bată frecvent. Ca urmare a acestor bătăi lui Jennifer a trebuit să îi fie amputată mâna stângă, iar la mâna dreaptă are o mobilitate parţială.

Cu toate acestea, ea a refuzat să abandoneze lupta şi să se transforme într-o victimă.

După ce a divorţat, ea a hotărât că îşi va creşte singură copilul de numai două luni, şi pentru că trebuia să se întreţină din ceva şi-a deschis propria afacere.

Jennifer face prăjituri şi torturi pe care le vinde apoi pe internet, visul ei fiind acela ca într-o bună zi să aibă propria cofetărie unde oamenii să se bucure de preparatele sale.

Ceea ce este uimitor la acesta femeie este că nimeni nu o ajută, toate treburile le face singură începând de la îngrijirea copilului şi până la pregătirea delicioaselor prăjituri.

Jennifer a afirmat că cel mai greu îi este să să se pieptene, să se îmbrace și să se machieze. Ea îşi schimbă băieţelul folosindu-se de mână dreaptă şi cu ajutorul gurii şi în ciuda faptului că este greu să facă asta în fiecare zi, nu îl abandonează.

Jennifer spune că vrea să fie un exemplu pentru celelalte femei victime ale violenţei domestice, să nu se lase învinse de violenţa exercitată asupra lor şi să aibă puterea de a o lua de la capăt oricând.

Conoce a Jennifer, una joven madre cuya conmovedora historia demuestra la fuerza y coraje de la mujer chilena 👏👏👏

Posted by 24horas.cl on 13 Aprilie 2017

Similar Posts