Semne că trebuie să îţi schimbi neapărat viaţa. Te încadrezi şi tu în această categorie?

Semne că trebuie să îţi schimbi neapărat viaţa. Te încadrezi şi tu în această categorie?

author
2 minutes, 49 seconds Read

Cu toţi avem momente în viaţă când simţim că ceva nu merge cum ar trebui. Fie că e vorba despre viaţa personală sau profesională anumite semne ar trebui să ne dea de gândit şi să ne recalculăm opţiunile.

Semne că trebuie să îţi schimbi neapărat viaţa. Te încadrezi şi tu în această categorie?

Până la urma oricât de greu ar fi să renunţăm la trecut sau la lucruri despre care credem că nu putem renunţa, avem o singură viaţă şi e important să fim împăcaţi cu noi înşine.

Niciodată nu e prea târziu să o luăm de la capăt şi să începem un nou capitol. Aşa că, dacă viitoare când ai una din acele stări care te neliniştesc, analizează semnele de mai jos, iar dacă bifezi cinci sau mai multe dintre ele poate că ar trebui să te opreşti din cursa nebună în care ești cuprins şi să te gândeşti la o schimbare.

1. Duminica după amiază eștineliniştit şi trist la gândul că următoarea zi trebuie să începi munca 2. Ajunge să te deranjeze orice lucru fără importanţă 3. Toţi cei din jur „greşesc” sau sunt de vină inclusiv pentru lucruri care ţi se întâmplă ţie 4. Te simţi gelos uitându-te la pozele de concediu ale celor din lista ta de prieteni 5. Te enervezi şi mai tare când cineva îţi spune să te calmezi 6. Te subapreciezi de cele mai multe ori şi îţi scoţi în evidenţă defectele în faţa altora 7. Trăieşti în trecut şi ajungi să te tot gândeşti la discuţii şi la întâlniri la care ai participat în trecut. 8. Te afectează confruntările anterioare cu oameni din viaţa ta. 9. Ajungi să te refugiezi într-un pahar de băutură la sfârşitul zilei pentru a scăpa de stres 10. Ajungi să îţi doreşti să treacă mai repede zilele şi săptămânile în aşteptarea unui eveniment viitor, cum ar fi de exemplu weekendul sau o vacanţă 11. Nu-ţi găseşti liniştea 12. Nu-ţi mai suporţi colegii de la serviciu 13. Ai multe aşteptări de la oamenii din viaţa ta, pe care aceştia nu le-au împlinit 14. Deşi vorbeşti despre cum ai putea ajuta comunitatea în care trăieşti, nu ai făcut nimic în acest sens. 15. Îi analizezi pe ceilalţi şi te compari cu cei din jurul tău 16. Simţi oboseala înainte de a te trezi 17. Simţi că visele tale sunt doar vise şi îţi repeţi că trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai 18. Ţi-e teamă de singurătate 19. Simţi de parcă ceva greu îţi apăsa mereu pieptul şi nu te lasă să te exprimi 20. Îţi bârfeşti prietenii şi le cauţi nod în papură pentru succesele lor

21. Te întrebi mereu „Asta este tot?”

Dacă ai bifat mai multe puncte de pe lista trebuie să începi să schimbi ceva. Şi aminteşte că orice schimbare începe cu tine. Nu da vina pe nimeni pentru eşecurile sau succesele tale, priveşte viaţa ca pe o provocare şi da tot ce e mai bun din tine. Şi dacă câteodată greşeşti aminteşte-ți că „Ce nu te omoară te face mai puternic. „

Similar Posts