Lamborghini şi tractorul . Fotografia care a devenit virală pe internet

Lamborghini şi tractorul . Fotografia care a devenit virală pe internet

author
1 minute, 42 seconds Read

Un incident amuzant care s-a petrecut luna trecut s-a viralizat pe reţelele de socializare. Atunci au fost aduse în ţara şase maşini Lamborghini Huracáns pentru a filma un clip publicitar în Transfagarășan.

Lamborghini şi tractorul . Fotografia care a devenit virală pe internet

Numai că, în satul Cârţişoara trei bolizi s-au aliniat în spatele unui tractor care transporta paie, fiind nevoite să meargă aşa o bucată de timp.

În zona respectivă restricţiile de circulaţie prevăd o viteză maximă de 30 de km/h aşa că cei trei bolizi nu au avut decât să se alinieze în spatele tractorului. 
Fotografia cu cele trei maşini a fost postată pe internet devenind în scurt timp virala spre amuzamentul tuturor.

„Complimente celui care a surprins o fotografie autentic ardelenească. Oricine poate interpreta în diferite moduri, dar trebuie recunoscut că este purtătoare de zâmbete“, este unul din primele comentarii postate pe Facebook. 
În cele din urmă maşinile au depăşit tractorul, moment surprins şi de către conducătorul acestuia care le-a făcut şi el o poză.

„Îi păzeam din spate. Al meu e primul. Adică, ce am eu e istorie“, a răspuns mai apoi, Cristi Maior, comentariilor apărute la fotografia sa.
 Tânărul a povestit că a recunoscut maşinile din depărtare. „În faţa mea au stat puţin mai mult pentru că era coloană. Au depăşit civilizat. Se mai auzea din când în când o «acceleraţie până la podea». Le-am văzut din depărtare, am văzut cele trei siluete frumos conturate şi cele trei culori puţin întâlnire pe străzile din România“, spune Cristi Maior.


Clipul celor de la Lamborghini a fost urcat pe internet alături de cuvinte laudative la adresa Transfăgărăşanului. 
„Traseul urcă prin cei mai înalţi munţi ai României, oferind peisaje care îţi taie respiraţia cu schimbări rapide de peisaj, trecând de la suprafeţe aride la văi verzi“

Similar Posts