Se anunţă rivalul filmului „Avatar”

author
1 minute, 12 seconds Read

“Avatar”, filmul pe care cu toţii l-am aşteptat nerăbdători are acum un rival.

Filmul “Avatar” realizat de către James Cameron a apărut în 2009 şi a înregistrat cele mai mari încasări din istoria filmului şi anume 2.78 miliarde.

O companie de producție din China vrea să scoată un film de mari proporţii numit “Bainiaoyi,” un film 3D epic, care să depăşească încasările filmului Avatar.

Century Media Company din Baijing va produce acest film bazat pe folclorul din minoritatea etnică Zhuang, în care un tânăr pe nume Guka încearcă să găsească” bainiaoyi” un tip de îmbrăcăminte magică pentru a-l ajuta să învingă un dragon ce torturează populaţia Zhuang.

Scopul directorul general al companiei, Zhao Song, este să obţină un film epic, fantezist şi romantic.

Acest film urmează să fie lansat undeva la începutul anului 2016 iar filmările vor începe în luna mai 2015: “Scopul echipei noastre este ca «Bainiaoyi» să concureze cu «Avatar»” declară directorul Zhao Song.

Pentru realizarea filmului vor participa mai multe personalităţi precum specialiştii care au adăugat efecte speciale filmelor: “Piraţii în Caraibe”, “Avatar”, “Terminator 2” şi “How to train your dragon”.

Având în vedere acest aspect cu siguranţă filmul va avea efecte speciale interesante, rămâne de văzut cum va fi povestea filmului şi dacă echipa de la Beijing vă reuşi să obţină ceea ce şi-a propus.

Similar Posts