Netropolitan, o reţea de socializare exclusivistă, de tip Facebook, pentru cei bogaţi

Netropolitan, o reţea de socializare exclusivistă, de tip Facebook, pentru cei bogaţi

author
1 minute, 30 seconds Read

Aceasta nouă reţea de socializare este adresată doar celor care îşi doresc intimitate şi care sunt dispuşi să plătească 9.000 de dolari pentru a-şi face cont. În plus taxa anuală pentru întreţinere este de 3.000 de dolari.

Netropolitan, o reţea de socializare exclusivistă, de tip Facebook, pentru cei bogaţi

Ideea aparține lui James Touchi-Peters, fostul dirijor al Orchestrei Filarmonice din Minnesota, sătul ca toată lumea să îi invadeze spaţiul. El crede că nu este o problemă pentru unele persoane să plătească această sumă lunar şi asta pentru că persoanele bogate nu îşi doresc să fie spionate de curioşi mereu, însă au nevoie să împărtăşească idei sau sfaturi cu persoane care au acelaşi experienţe.

Însă, acesta nu poate asigura că nu vor fi şi publicaţii de scandal care îşi vor face cont pentru a avea acces la diverse informaţii ale utilizatorilor, însă îi asigură că nimeni nu va afla nimic despre nici un membru înscris.

Ideea reţelei este aceea de a aduce oamenii cu acelaşi nivel social în acelaşi loc pentru a comunica între ei şi pentru a se ajuta, pentru a-şi face noi prieteni şi cunoştinţe şi nu neapărat pentru a vorbi între cunoscuţi.

Site-ul a fost deschis pe 16 septembrie şi deja au fost înscrişi câţiva membrii care vor atrage şi ei în timp alte persoane bogate.

Membrii trebuie să fie de cel puțin 21 de ani și trebuie să se înregistreze folosind numele lor reale. Odată înscrişi, ei pot forma grupuri în jurul unor interese comune, dar vor avea acces la posturi și actualizări de stare a tuturor utilizatorilor.

Nu există anunțuri, site-ul nu este indexat de motoarele de căutare și moderatorii sunt activi în orice moment pentru a supraveghea comportamentul inadecvat al utilizatorilor.

Similar Posts