luni, ianuarie 24, 2022

Salina Turda- locul unde se filmează unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015

Recomandam si

Salina Turda, devenită cunoscută pe plan mondial după ce a fost declarată de către CNN, al doilea cel mai frumos loc subteran din lume, este în aceste zile locația filmărilor pentru filmul “Nameless”(“Fara nume”).

Salina Turda- locul unde se filmează unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015

Filmul este o producție regizată de Bryan Thurman și Luis Esteban, fiind vorba despre un triller psihologic.

“Salina Turda este o locație foarte interesantă și neobișnuită, este un mare câștig pentru film”, a spus Moncea, miercuri, într-o conferință de presă.

Scenele din Salina Turda sunt turnate la o adâncime de peste 120 de metri, în Mina Rudolf. Una dintre ele reprezintă un carnaval, pentru care vor fi folosiți 130 de figuranți, în roluri de acrobați și cântăreți.

Mare parte a acţiunii se desfăşoară în subteran, însă vor fi şi scene filmate în Islanda şi Spania.

Unul dintre actorii principali este Conan Stevens, cunoscut publicului din România după rolul din “Spartacus”. Actorul are peste doi metri înălţime şi un fizic de invidiat obţinut după nouă ani de wrestling şi arte marţiale.

“Nameless” promite să concureze cu thriller-ul SF “Inception”, peliculă ce a avut încasări de 21 de milioane de dolari numai în prima zi .

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Ghid incepatori pentru SMS Marketing

Consumatorii devin din ce in ce mai confortabili sa interactioneze cu companiile pe dispozitivele lor mobile. Marketingul prin SMS...
- Advertisement -