Frédéric Pignon şi caii săi. Urmăreşte un moment de dresaj absolut fantastic.

Frédéric Pignon şi caii săi. Urmăreşte un moment de dresaj absolut fantastic.

author
1 minute, 44 seconds Read

Aurora Oct 31, 2016

223

Calul a fost dintotdeauna un animal care prin inteligenţă şi starea lui de spirit a reuşit să se apropie cu multă naturaleţe de oameni. Calul este un animal maiestuos, plin de forţă şi de eleganță iar cei trei armăsari de culoare neagră din clipul de mai jos nu fac excepţie de la această regulă.

Frédéric Pignon şi caii săi. Urmăreşte un moment de dresaj absolut fantastic.

Cu toate acestea pentru a crea o legătură cu acest magnific animal trebuie să dovedeşti răbdare şi să oferi acestuia siguranţa de care are nevoie pentru a-ţi răspunde cu promptitudine tuturor comenzilor sau îndemnurilor în cadrul şedinţelor de dresaj.

Aceste calităţi le are şi Frédéric Pignon, pentru că se vede clar că între el şi caii săi este o legătură foarte puternică.

Cei trei armăsari sunt din rasa Frizian, rasă care iese în evidenţă prin alura impresionantă şi elegantă, fiind totodată deosebit de prietenoşi şi afectivi.

Comportamentul lui Frédéric şi gesturile sale le inspiră celor trei cai încredere, siguranţă, dar şi multă dragoste. Răsplata acestei atitudini se poate observa imediat în arenă, când cei trei cai oferă publicului un spectacol magic.

Cu fiecare privire, cu fiecare atingere blândă, dresorul îşi conduce caii care îl răsplătesc pentru răbdarea şi ataşamentul de care acesta a dat dovadă, transformând reprezentaţia în sine într-un moment de tandreţe, afectivitate şi de nemărginită prietenie.

Aurora – Nov 01, 2016

Cum a venit sezonul rece eşarfele şi fularele sunt indispensabile, iar în clipul de mai jos sunt prezentate câteva modalităţi de a lega…

Emotional, MandM

481 views

Aurora – Nov 01, 2016

Elvis Presley a fost şi va rămâne pentru eternitate o legendă a muzicii! Numele său îl ştiu deopotrivă cei maturi şi tinerii, pentru…

Emotional, Incredibil, MandM

268 views

Aurora – Nov 01, 2016

Câteodată când te aştepţi mai puţin ţi se întâmplă ceva care pur şi simplu te uimeşte. Aşa s-a întâmplat şi cu acest băieţel,…

Similar Posts