vacanta la un resort cu spa

Relaxare intr-un resort cu spa

2 minutes, 37 seconds Read

Relaxare intr-un resort cu spa: Ingrijirea corpului si a mintii pentru o evadare de neuitat

Sovata este o statiune aflata in Mures, in Romania, fiind una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare din Romania, datorita apelor sale sarate. Vorbim desigur despre un colt de rai in inima naturii care ii asteapta pe toti cei care vor sa iasa din rutina, sa se bucure de o escapada unde pot beneficia de rasfat in inima naturii. In plus, tot aici te poti bucura de tratamente si de facilitati unice care te vor ajuta sa fii mai energic atunci cand te intorci acasa.

Tratament si relaxare în băi cu sare

Un principal punct de atractie de la baile Sovata este chiar optiunea de a face băi cu sare. Te poti caza la Nemeth Resort cu spa din Sovata unde te poti bucura de pachete complete de tratament. In zona sunt mai multe lacuri helioteramale, principalul fiind Lacul Ursu, care ofera resursele necesare pentru relaxare in bai sarate. Se cunosc deja proprietatile terapeutice ale apelor saline. Baile sarate vin cu efecte benefice pentru piele si articulatii si ajuta la relaxare si la eliberarea tensiunii din muschi, astfel incat sa pleci de aici relaxat si gata pentru un nou an stresant.

Terapie si tratamente balneare

Cele mai multe resorturi din Sovata au numeroase tratamente pe care le pun la dispozitia vizitatorilor pentru ca vacanta sa fie cu adevarat relaxanta. Poti apela la masaje cu namol si bai cu saruri minerale sau chiar la tratamente complexe si la saune sarate pentru a reveni acasa cu bateriile incarcate. Daca inca te mai intrebi , de ce sa alegem o pensiune cu spa, acestea sunt cele mai importante motive, alaturi de cele de mai jos.

Poti merge la fitness si te poti relaxa in centrele wellness

Pensiunile din Sovata nu au doar tratamente balneare de oferit turistilor. Cele mai multe resorturi au amenajat si sali de fitness si centre wellness in care turistii pot face pilates, yoga, masaj si chiar se pot relaxa la diverse tratamente cosmetice. Ulterior, te poti relaxa in natura si te poti bucura de mediul care te inconjoara.

Pensiunile de aici pot oferi o gama variata de facilitati pentru relaxare. Poti sa te balacesti in piscine de interior sau exterior, poti merge la sauna sau poti intra in jacuzzi. Toate facilitatile acestea au rolul de a te ajuta sa petreci momente de relaxare si calm, departe de tot ce inseamna agitatie urbana.

Mai aproape de natura si de liniste

Statiunea este inconjurata de paduri si de natura, ceea ce inseamna ca ai acum ocazia de a te reconecta cu mediul din jur. Poti face trekking, te poti plimba si te poti simti bine aici, alaturi de prieteni sau de familie. De asemenea, este un bun moment pentru a descoperi natura alaturi de cei mici si de a-i invata sa interactioneze cu mediul.

O vizita intr-un resort cu SPA din sovata poate fi exact vacanta aceea pe care ti-o doreai de atata timp, care te va ajuta sa iti incarci bateriile in inima naturii. Poti folosi la potential maxim toate resursele de aici pentru a te umple de energie.

Similar Posts