Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş părăsesc “Cronica Cârcotaşilor”

Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş părăsesc “Cronica Cârcotaşilor”

author
1 minute, 50 seconds Read

Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au decis să părăsească emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV, pregătesc un nou proiect la aceeaşi televiziune.

Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş părăsesc “Cronica Cârcotaşilor”

“Am decis să părăsesc «Cronica Cârcotaşilor». De la TV. Că la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune. 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea şi le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp. Eu şi Codruţ, că nu am voie să îi spun Dezbrăcatu’, şi poate şi alţii, lucrăm la un proiect nou. Ne dorim să fim mai aproape de voi şi sper că toţi cei care ne apreciază să fie alături de noi”, a spus Mihai Găinuşă miercuri seară pe contul său de Facebook.

Şerban Huidu a reacţionat tot pe contul său de Facebook. “Am trăit ieri şi azi unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’ au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: «nu se mai regăseau»! Probabil vor urma şi alţii sau nu… Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideţi!”, a scris Şerban Huidu. El le-a mulţumit celor doi “pentru anii frumoşi petrecuţi împreună”.

Mihai Găinuşă va realiza un nou proiect la Prima TV, împreună cu o parte din echipa “Cronicii Cârcotaşilor”, printre care coprezentatorul Codruţ Kegheş şi Octavian Păscuţ (Mistreţu’). Încă nu se stie dacă emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” va continua să fie difuzată din toamnă, cu alţi prezentatori.

Similar Posts