Pisica Grumpy, cea mai renumită pisică din lume

Pisica Grumpy, cea mai renumită pisică din lume

author
1 minute, 7 seconds Read

Cu toții am văzut filmuleţe amuzante pe internet cu pisica Grumpy. Ea are filmuleţele cu cea mai rapidă creştere a vizualizărilor şi aproape toată lumea a auzit de ea.

Pisica Grumpy, cea mai renumită pisică din lume

Grumpy are o pagină proprie de Facebook, site web, magazin on-line și pagină pe Wikipedia. Aceasta are chiar propria ei carte de vizită!

Oamenii tot timpul trimit e-mail-uri pentru a stabili o întâlnire cu pisica morocănoasă,
proprietarii organizând diverse întâlniri unde fanii pisicii pot veni să o privească. Pagina de facebook a pisicii morocănoase are aproape 1.000.000 de fani!

În plus ea a făcut o reclamă pentru Friskies, mâncare pentru pisici, a apărut pe Good Morning America şi a fost intervievată de Forbes.

Luna trecută, Grumpy a ajuns în sud-vestul Texasului pentru ca fanii să poate face poze alături de ea. La acest stand au venit aproximativ 600 de persoane.

Pisica are un comportament calm şi chiar dacă din privire pare mereu morocănoasă şi supărată probabil este fericită pentru că este cea mai frumoasă pisică din lume.

De asemenea, aceasta este şi cea mai bogată pisică din lume, recent stăpânii ei au semnat un contract de 100 de milioane de dolari pentru două cărți în care aceasta devine personaj, precum și pentru un film de animație.

Similar Posts