Nume de marcă vor susține anul acesta concerte la festivalul Electric Castle

Nume de marcă vor susține anul acesta concerte la festivalul Electric Castle

author
2 minutes, 26 seconds Read

Fatboy Slim, Netsky Live, Guts și Subfocus, alături de mai mulți artiști români, vor concerta în perioada 25-28 iunie, la cea de-a treia ediție a Festivalului Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj.

7922352

Electric Castle este cel mai mare festival de muzică din România și el primul festival românesc care a mutat sunetele muzicii pe scena unui castel.

FatBoy Slim vine pentru prima dată în Cluj și are toate șansele să își stabilească un nou record de audiență pentru Europa de Est în cadrul Electric Castle (EC) 2015. DJ-ul britanic, căruia fanii stilului big beat îi datorează popularitatea genului, este unul dintre headliner-ii ediției a treia a festivalului, ce se va derula între 25-28 iunie a.c. Popularitatea lui locală este deja confirmată, este singurul DJ care a reușit să adune peste 20.000 de mii de oameni la un show din țară, însă, cu siguranță, EC 2015 îl va ajuta să își depășească acest record.

O altă premieră a Electric Castle 2015 este Netsky, care va veni pentru prima oară în România în formulă live, însoțit de un band. Foarte puțini DJs au avut o ascensiune atât de rapidă precum Boris Daenen (Netsky). În 2009, talentul său îi aduce un contract cu Hospital Records și de acolo până la faima mondială a mai fost un singur pas. Netsky este, în prezent, printre cei mai populari DJ de drum’n bass; remixurile sale după artişti precum Rusko, Pendulum, Audio Bullies, Swedish House Mafia sau Jessie J au milioane de vizualizări în spațiul online. Formula live în care va fi prezent pe scena principală a festivalului este un proiect relativ recent al artistului, dar este cea mai bună variantă de show pe care Netsky a prezentat-o vreodată.

“Urăsc genul de public care ascultă un singur stil de muzică”, declară SUBFOCUS și asta îl face o prezență perfectă pe scena EC 2015. Lui Nick Douwma, cunoscut mai degrabă drept SubFocus, i-a luat doar 5 ani să treacă de la statul de DJ de petreceri la cel de artist pe scenele celor mai importante festivaluri de muzică dance din Europa. Îi place să experimenteze ritmurile așa că orice show al lui e unic: vă rămâne doar să îl descoperiți într-o formă de zile mari în cadrul festivalului.

Printre artiștii care și-au anunțat deja prezența se numără: The Parov Stelar Band, The Cat Empire, Nouvelle Vague, Siriusmodeselektor, The Subways, Roni Size Reprazent, High Contrast, Asian Dub Foundation, Dub Pistols, Dub Phizix & Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim & Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, French Fries, Mad Professor & Brother Culture, Prince Fatty & Horseman, Bush Chemists & King General, Iration Steppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model.

Similar Posts