Nu pune niciodată poze pe internet cu copiii tăi. Iată câteva motive să nu faci niciodată așa ceva

Nu pune niciodată poze pe internet cu copiii tăi. Iată câteva motive să nu faci niciodată așa ceva

author
2 minutes, 37 seconds Read

Toţi avem în listă în listă prieteni, în special de sex feminin care ne umplu wall-ul de poze cu copilaşii lor în diferite ipostaze. Oricât ar fi de drăguţe şi de simpatice ipostazele şi pozele puse pe internet, aceste persoane nu se gândesc că punând poze cu copii pe internet îi expun unor serie de pericole.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte să puneţi pe internet poze cu copii dumneavoastră.

Nu folosiţi niciodată geo localizarea atunci când faceţi poze.
Nu faceţi publice locurile în care copiii dvs. îşi petrec timpul de obicei. Această informaţie nu ajută cu nimic prietenii dvs. de pe internet, dar poate fi foarte folositoare pentru persoanele răuvoitoare care pot identifica locul şi timpul unde poate fi găsit copilul dumneavoastră.

1668363
Nu publicaţi poze care arată pasiunile copilului Cunoscând hobby-urile şi preocupările copilului, infractorilor le va fi mult mai uşor să îi câştige încrederea.

8149905

Eliminaţi imaginile care conţin documente oficiale ale copilului Acest sfat se adresează mai ales acelora dintre dvs. care nu ezită să pună pe internet tot felul de vize, diplome, paşapoarte sau alte documente ale copilului lor. Având la dispoziţie numele deplin şi codurile numerice de pe documente, este foarte uşor să aflii unde locuieşte copilul şi unde învaţă.

1452932


Nu publica poze cu maşina de familie şi cu copiii

Având la dispoziţie informaţii despre maşină infractorii pot să acţioneze împotriva dumneavoastră. Sau chiar să se întoarcă împotriva dumneavoastră dacă faceţi ceva interzis cum ar fi părinţii din poză de mai jos care au fost cercetaţi de către poliţie datorită modului în care îşi distrau copii.

2707852

Nu publicaţi poze cu copii dvs. dezbrăcaţi

Poate că vi se par amuzante, dar nu uitaţi că pe internet sunt o mulţime de dezaxaţi care nu privesc cu aceiaşi simpatie copilul dvs. Fiţi atenţi mai ales la aceste situaţii!

5440076

Nu publicaţi poze de care i-ar putea fi ruşine în viitor

Pot părea distractive acum dar gândiţi-vă cum se va simţi copilul când le va vedea peste câţiva ani. O să vă întrebe cu siguranţă “ce a fost în capul tău când ai publicat asta? ”

Nu pune niciodată poze pe internet cu copiii tăi. Iată câteva motive să nu faci niciodată așa ceva

Nu publicaţi fotografii în care pe lângă copilul dvs. apar şi alţi copii

Înainte să publicaţi poze în care apare copilul dvs, împreună cu alţi copii gândiţi-vă dacă părinţii acestor ar aproba gestul dvs.

4118063

Fiţi conştient că o poză cu copilul dvs. chiar dacă este partajată numai cu prietenii poate să ajungă la persoane nepotrivite care să nu aibă intenţii inofensive faţă de copilul dvs. Odată ajunsă în spaţiu public, o poză poate să fie folosită de către oricine aşa că fiţi prudent şi acţionaţi cu grijă pentru a proteja interesele copilul dvs.

Similar Posts