Controversat! Un fost preot s-a căsătorit cu un model de origine română

Controversat! Un fost preot s-a căsătorit cu un model de origine română

author
1 minute, 20 seconds Read

Una din cele mai discutate şi controversate cazuri din ultima perioadă a fost acela al unui fost preot în vârstă de 78 de ani, reverendul Philip Clements care s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse cu partenerul său în vârstă de 24 de ani, un român pe nume Florin Marin.

Controversat! Un fost preot s-a căsătorit cu un model de origine română

Vizibil emoţionat vicarul părea mai îndrăgostit ca niciodată de partenerul său şi deşi cei doi susţin că între ei este dragoste adevărată multe voci le contesta iubirea.

Cei mai mulţi consideră că tânărul român nu este interesat decât de partea materială fără a acorda prea mult interes partenerului său, însă în ciuda acestor mici răutăţi cei doi au devenit domnul şi …domnul Marin-Clements.

După ceremonie Philip a declarat: “este real ce se întâmplă? Sau este doar un vis? Este o zi specială”.

Declaraţia partenerului său a fost ceva mai pragmatică afirmând că este “o zi obişnuită” şi că “nimic nu s-a schimbat”. “Viaţa noastră va fi ca şi până acum, doar că aceasta a fost o zi frumoasă.”

Cuplul şi-a făcut publică poziţia la începutul lunii martie şi de atunci încearcă să determine Biserica Angliei să îşi schimbe politica referitoare la căsătoria între persoane de acelaşi sex.

„Dacă se așteaptă ca oamenii, clerul, să trăiască cu același partener de gen fără a avea intimitate, adică să fie celibat, acest lucru poate fi nesatisfăcător și poate pune presiune asupra ambilor parteneri”.

Similar Posts