luni, ianuarie 24, 2022

Nu a lăsat pe nimeni să o vadă fără machiaj niciodată. Dar iată cum arată când îşi îndepărtează machiajul

Recomandam si

Toshi, o tânără hairstylist şi artistă neconvenţională a trăit o experienţă care a marcat-o când a reuşit să se accepte aşa cum este şi să îşi îndepărteze machiajul în faţa altor persoane.

Nu a lăsat pe nimeni să o vadă fără machiaj niciodată. Dar iată cum arată când îşi îndepărtează machiajul

Pare ciudat, dar pentru ea acest pas a fost unul important pentru că ea nu mai lăsase pe nimeni să o vadă vreodată fără machiaj. Toshi credea despre ea că este urâtă, nu este demnă de atenţie şi că fără machiaj nu valorează nimic. Din acest motiv, ea nu a lăsat pe nimeni niciodată să o vadă fără machiaj!

Când în sfârşit a acceptat să îs idea jos machiajul în cadrul unui emisiuni televizate, a izbucnit în lacrimi. Era un moment important în care renunţă la o mască pentru a se regăsi şi accepta pe sine, fără culorile stridente care îi acopereau faţa, fără niciun artificiu. Era ea şi oglinda şi asta era cu atât mai important.

Urmăriţi clipul emoţionant de mai jos şi priviţi transformarea unei tinere frumoase care învaţă să aibă încredere în sine şi învaţă să se redescopere.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Ghid incepatori pentru SMS Marketing

Consumatorii devin din ce in ce mai confortabili sa interactioneze cu companiile pe dispozitivele lor mobile. Marketingul prin SMS...
- Advertisement -